مرور دوره 1, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
- 
ضرورت محلولپاشی آهن و روی و افزایش ماده آلی خاک درمدیریت تغذیه انار در استان خراسان رضوی (مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2020-01-21)تامین عناصر غذایی به میزان مورد نیاز به شکل قابلجذب و در زمان مناسب یکی از مهمترین عوامل موثر بر عملکرد و کیفیت انار تولیدی میباشد. عناصر غذایی را به دو روش عمده، روش خاکی و محلولپاشی میتوان در اختیار گیاه قرار داد. ...
 
- 
استفاده از پلیمر سوپر جاذب برای افزایش کارآیی مصرف آب انار (مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2020-01-21)به منظور صرفه جویی در مصرف آب درخت انار، پروژه ای در یکی از باغهای بجستان از شهرهای استان خراسان رضوی اجرا گردید. این پروژه به مساحت 5/0 هکتار به دو قسمت 25/0 هکتار تقسیم شد. در یک قسمت (شاهد) دور آبیاری طبق عرف زارع انجام ...
 
- 
ردیابی و پیشگیری از نماتد ریشه گرهی در نهالستانهای انار (مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2020-01-21)وجود آلودگی های آشکار و بعضاً پنهان به نماتد ریشه گرهی در نهالهای انار،احداث نهالستان در زمینهای آلوده به نماتد ریشه گرهی و رعایت نکردن نکات بهداشتی جهت پیشگیری از ورود آلودگی به نهالستان از طریق خاک، آب، وسایل، ماشین ...
 
- 
عارضه دانه سفیدی در انار (L. Punica granatum ) و راهکارهای کاهش آن (مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2020-01-21)انار گیاهی است که در مناطق گرمسیری ونیمه گرمسیری پرورش یافته ، بنابر شواهد موجود انار بومی ایران و کشورهای همجوار مانند افغانستان، آذربایجان و ترکیه میباشد. در میان کشورهای تولید کننده انار مانند هند، چین، ترکیه و ایالات ...
 
- 
علل ترک خوردگی میوه انار و راهکارهای کنترل آن (مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2020-01-21)ترکیدگی میوه انار یکی از مهمترین عوامل کاهش کمی و کیفی محصول در باغهای انار میباشد. ترکیدگی میوه انار علاوه بر خسارت مستقیم باعث طغیان کرم گلوگاه انار نیز میگردد. عوامل متعددی در ایجاد این ناهنجاری موثر میباشند. از ...
 



