مجله ترویجی انار
مرور بر اساس
مجموعههای این پایگاه
ارسال های اخیر
-
خشککن خورشیدی روشی مناسب برای تولید انار دانه
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2023-05-22)ایران یکی از بزرگترین تولید کنندگان انار در دنیا است و سالانه بیش از یک میلیون تن انار تولید میکند. ضایعات انار بین 30 الی 50 درصد است. این ضایعات شامل انارهای درجه 2 و 3، آفتابسوخته و ترکخورده میباشد که میتوان دانههای ...
-
مروری بر روند صادرات انار در ایران
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2023-05-22)رمز موفقیت سیاست و توسعه اقتصادی، تأکید بر خصوصیات خاص بخشهای اقتصادی، یا توسعه درونزا، با استفاده از پتانسیل منابع انسانی، سازمان ها و منابع فیزیکی محلی مختص هر یک از بخشهای تولیدی کشور است. یکی از مهمترین بخشهای ...
-
پوششهای سایبان و تاثیر آنها در کنترل عوامل محیطی در باغهای انار
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2022-09-23)در سالهای اخیر بر اثر تغییرات اقلیمی کره زمین که منجر به گرمتر شدن هوا و کاهش بارندگی گردیده است، مشکلاتی در مناطق انارخیز کشور ایجاد شده که این امر باعث ایجاد عارضههای فیزیولوژیک آفتابسوختگی، ترکیدگی پوست میوه و ...
-
بهره وری آب باغات انار تحت کنتورهای هوشمند آب در ارسنجان فارس
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2022-09-23)انار مهمترین محصول باغی در دشت ارسنجان فارس می باشد. مدیریت آبیاری باغات انار نقش مهمی در کیفیت و کمیت محصول تولیدی دارد. یکی از راههای استفاده بهینه از منابع آب زیرزمینی کشور تحویل حجمی آب با استفاده از کنتورهای هوشمند ...
-
مروری بر ترکیبات، خصوصیات و کاربردهای قسمتهای مختلف میوه انار (Punica granatum L.) با تاکید بر روغن هسته آن
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2022-09-23)انار با نام علمی Punica granatum L. از خانواده پونیکاسه است. بخشهای مختلف درخت انار (گل، برگ، پوست درخت، ریشه، دانه، پوست میوه، آب و غیره) هر کدام بصورت مجزا دارای کارکردهای خاص درمانی هستند. ترکیبات شیمیایی میوهها بسته ...
-
بررسی کارآیی مصرف آب در تولید انار در استان مرکزی
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2022-09-23)حجم آب مصرفی در تولید محصولات زراعی و باغی به عنوان یکی از شاخصهای ارزیابی استفاده بهینه از منابع آب نقش مهمی در مدیریت و برنامهریزیهای کلان برای تولید پایدار محصولات دارد. لذا در این تحقیق اندازهگیری مستقیم و مزرعهای ...
-
پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2022-09-23)انار به خانواده پونیکاسه تعلق دارد و بومی کشور ایران است. قسمتهای مختلف میوه انار دارای ترکیبات مهم با ارزش تغذیهای و دارویی فراوان است. انار حاوی خواص ضدباکتری، ویروس و قارچ است و برای درمان بسیاری از بیماریها مورد ...
-
پوششهای سایبان و تاثیر آنها در کنترل عوامل محیطی در باغهای انار
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2021-10-23)در سالهای اخیر بر اثر تغییرات اقلیمی کره زمین که منجر به گرمتر شدن هوا و کاهش بارندگی گردیده است، مشکلاتی در مناطق انارخیز کشور ایجاد شده که این امر باعث ایجاد عارضههای فیزیولوژیک آفتابسوختگی، ترکیدگی پوست میوه و ...
-
بهره وری آب باغات انار تحت کنتورهای هوشمند آب در ارسنجان فارس
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2021-10-23)انار مهمترین محصول باغی در دشت ارسنجان فارس می باشد. مدیریت آبیاری باغات انار نقش مهمی در کیفیت و کمیت محصول تولیدی دارد. یکی از راههای استفاده بهینه از منابع آب زیرزمینی کشور تحویل حجمی آب با استفاده از کنتورهای هوشمند ...
-
بررسی کارایی ابزار پیلهپروانه به منظور استقرار نهالهای یک تا دو ساله انار
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2021-10-23)کمبود آب از مهمترین عوامل محدودکننده رشد و عملکرد گیاهان در مناطق بیابانی میباشد. با توجه به اینکه یکی از ابزارهای مناسب مدیریت آبیاری در مناطق بیابانی، فناوری واترباکس است؛ در این تحقیق ابزار مدیریت آبیاری پیلهپروانه ...
-
تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریلهای انار
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2021-10-23)انار بهدلیل داشتن ترکیبات آنتیاکسیدانی و ویتامینهای مختلف، از نظر تغذیهای و دارویی بسیار مورد توجه است. این میوه میتواند بهصورت تازهخوری و فرآوریشده مورداستفاده قرارگیرد. حفظ خواص کیفی محصولات فرآوریشده در طول ...
-
برنامه آبیاری کاربردی برای درختان انار در شهرستان کازرون فارس
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2021-10-23)انار میوهای گرمسیری و بومی کشور ایران بوده و از ارزش تغذیهای و اقتصادی ویژهای برخوردار است. بررسیها نشان داده که کم آبی میتواند باعث کاهش کمیت و کیفیت محصول انار شود. کاهش میزان منابع آبی کشور در سالهای اخیر صرفهجویی ...
-
افزایش بهره وری مصرف آب در باغات انار
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2021-10-23)پایداری تولید محصول در کشاورزی یک هدف بسیار مهم برای بسیاری از کشاورزان و سیاستگزاران بخش کشاورزی میباشد. در این بین عامل آب مهمترین فاکتور برای پایداری تولید محصولات کشاورزی و باغی بخصوص در مناطق خشک و نیمهخشک میباشد. ...
-
تعیین مناطق مستعد کشت انار در استان اصفهان بر پایهی احتمال وقوع یخبندان های زمستانه
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2021-10-23)در سالهای اخیر انار به دلیل تحمل تنشهای محیطی بیش از پیش مورد توجه باغداران قرار گرفته و افراد زیادی سعی در پیدا کردن جایگاه ویژهای برای آن در الگوی کشت مناطق خود هستند. سرمای زمستانه که وقوع آن در برخی از سالها در ...
-
ردیابی و پیشگیری از نماتد ریشه گرهی در نهالستانهای انار
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2020-01-21)وجود آلودگی های آشکار و بعضاً پنهان به نماتد ریشه گرهی در نهالهای انار،احداث نهالستان در زمینهای آلوده به نماتد ریشه گرهی و رعایت نکردن نکات بهداشتی جهت پیشگیری از ورود آلودگی به نهالستان از طریق خاک، آب، وسایل، ماشین ...
-
ضرورت محلولپاشی آهن و روی و افزایش ماده آلی خاک درمدیریت تغذیه انار در استان خراسان رضوی
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2020-01-21)تامین عناصر غذایی به میزان مورد نیاز به شکل قابلجذب و در زمان مناسب یکی از مهمترین عوامل موثر بر عملکرد و کیفیت انار تولیدی میباشد. عناصر غذایی را به دو روش عمده، روش خاکی و محلولپاشی میتوان در اختیار گیاه قرار داد. ...
-
استفاده از پلیمر سوپر جاذب برای افزایش کارآیی مصرف آب انار
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2020-01-21)به منظور صرفه جویی در مصرف آب درخت انار، پروژه ای در یکی از باغهای بجستان از شهرهای استان خراسان رضوی اجرا گردید. این پروژه به مساحت 5/0 هکتار به دو قسمت 25/0 هکتار تقسیم شد. در یک قسمت (شاهد) دور آبیاری طبق عرف زارع انجام ...
-
عارضه دانه سفیدی در انار (L. Punica granatum ) و راهکارهای کاهش آن
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2020-01-21)انار گیاهی است که در مناطق گرمسیری ونیمه گرمسیری پرورش یافته ، بنابر شواهد موجود انار بومی ایران و کشورهای همجوار مانند افغانستان، آذربایجان و ترکیه میباشد. در میان کشورهای تولید کننده انار مانند هند، چین، ترکیه و ایالات ...
-
مدیریت کاربردی نماتد ریشه گرهی در باغ های انار
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2019-05-22)نماتدهای ریشه گرهی (Meloidogyne spp.) از عوامل مهم بیمارگر خاکزی هستند که به دلیل دامنه میزبانی وسیع (بسته به میزان جمعیت و درجه حساسیت میزبان) میتوانند در اکثر مزارع و باغها ایجاد خسارت اقتصادی نمایند. انار یکی از گیاهان ...
-
معرفی نیازهای اکولوژیکی و برخی خصوصیات کمی وکیفی میوه انار رقم واندرفول
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی, 2019-05-22)انار با نام علمیL. Punica granatumیکی از میوه های مهم مناطق نیمه گرمسیری است که در اقلیم نیمه گرمسیری و مدیترانه ای دارای رشد و باردهی خوبی است. در ایران ارقام مختلف انار در بسیاری از استانهای کشور در سطحی حدود نود هزار ...



