مرور پژوهش های میوه کاری بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 154
-
اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توتفرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2016-08-22)به منظور تعیین اثر تراکم و بستر کشت بر رشد، عملکرد و صفات کیفی توتفرنگی رقم سلوا، پژوهشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در گلخانه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجانغربی اجرا شد. ...
-
اثر تنش خشکی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی نهالهای آلبالوی رقم "میکرز"
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2016-08-22)خشکی یکی از مهمترین عوامل محدودکننده رشد گیاهان است. با توجه به تغییرات آب و هوایی، باغات کشور در معرض خطر کمآبی قرار دارند. در این پژوهش عکسالعمل نهالهای آلبالوی رقم "میکرز" به سطوح مختلف تنش آبی مورد بررسی قرار گرفت. ...
-
اثر غلظتهای مختلف بنزیلآدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا"
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2016-08-22)پژوهش حاضر به منظور بررسی اثر غلظتهای مختلف بنزیلآدنین (BA) بر میزان تنک و ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه در آلوی رقم "قطره طلا"، در ایستگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز انجام شد. آزمایش به صورت طرح ...
-
تأثیر محلولپاشی اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انگور رقم "بیدانه سفید" تحت سمیت بور
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2016-08-22)به منظور بررسی تأثیر محلولپاشی برگی اسید سالیسیلیک در انگور رقم "بیدانه سفید"(Vitis vinifera cv. Bidaneh Sefid) تحت تنش ناشی از سمیت بور، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار اجراء شد. نهالهای ...
-
تأثیر تیمار پنکونازول بر میزان فتوسنتز و برخی شاخصهای تبادلات گازی در چهار رقم زیتون منتخب منطقه طارم تحت شرایط تنش شوری
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2017-02-19)تنش شوری به عنوان یکی از تنشهای غیرزنده رشد و عملکرد گیاهان را در بسیاری از مناطق دنیا محدود میکند. یکی از راههای مقابله با تنش شوری انتخاب و کشت ارقام مقاوم و متحمل به تنش شوری میباشد. به همین دلیل معرفی ارقام مقاوم ...
-
اثرات نیتریک اکساید بر برخی از صفات فیزیولوژیک در سه گونه از مرکبات در شرایط کم آبی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2017-02-19)به منظور بررسی تاثیر نیتریک اکساید بر برخی صفات فیزیولوژیکی مرکبات تحت شرایط کم آبی، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی بر روی 3 گونه از مرکبات شامل: پونسیروس، سیتروملو و سیترنج در 3 سطح تنش خشکی ...
-
معرفی ارقام مطلوب انگور برای کشت دیم با هدف تازهخوری
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2017-02-19)ایران به علت برخورداری از شرایط جغرافیایی و اقلیمی مناسب، یکی از مهمترین مناطق پرورش انگور در جهان است. تنش خشکی، رشد و تولید محصولات کشاورزی را به شدت محدود میکند و اثرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی مختلفی مانند کاهش فتوسنتز ...
-
اثرات کیتوسان در پرآوری درونشیشهای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزلاوزوم
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2017-08-23)انگور رقم قزل اوزوم از ارقام بازارپسند و پراهمیت بوده و دارای میوه های قرمز ترد و آبدار می باشد. در ازدیاد درون شیشهای گیاهان چوبی از جمله انگور مرحله پرآوری از اهمیت بالایی برخوردار میباشد. بنابراین سعی بر آن است که ...
-
تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریشبابای قرمز (Vitis vinifera L.)
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2017-08-23)استفاده از پوششهای خوراکی یکی از مهمترین روشهای سالم در نگهداری میوهها میباشد. این تحقیق به منظور بررسی تغییرات در ویژگیهای کمی و کیفی و رشد قارچ بوتریتیس در نتیجه تیمار با اسید سالیسیلیک و کیتوسان در طی انبارداری ...
-
بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2017-08-23)کیفیت میوه ها بعد از برداشت به علت انتشار اتیلن، از دست دادن آب و سایر واکنشهای درونی کاهش می یابد و تلاش برای کاهش خسارات وارده منجر به عرضه بسته بندی های مختلف شده است. در این راستا آزمایشی جهت بررسی و مقایسه عمر ...
-
ارزیابی تنوع ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2017-08-23)ایران به عنوان خاستگاه انگور، دارای تعداد زیادی از ارقام تجاری انگور با خصوصیات بیوشیمیایی متفاوت میباشد. به منظور بررسی و مقایسه خصوصیات بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره میوه برخی ارقام انگور، 7 رقم تجاری انگور ...
-
تأثیر ژنوتیپهای مختلف گردهزا بر برخی ویژگیهای کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی"
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-01-21)خرما یکی از مهمترین محصولات باغی کشور میباشد و کیفیت و عملکرد میوه این درخت تحت تأثیر فاکتورهای مختلفی به ویژه نوع منبع گرده میباشد. به منظور بررسی تأثیر منابع مختلف گرده بر خصوصیات کمی و کیفی میوه خرمای کشت بافتی ...
-
بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-01-21)مواد هیومکی شامل موادی هستند که محتوای مواد مغذی خاک را بهبود میبخشند و دسترسی به مواد غذایی را افزایش میدهند. به منظور بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک روی خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد، آزمایشی در قالب طرح ...
-
بهینهسازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-01-21)فنآوری کشت بافت گیاهی برای تکثیر گیاهان در سطح وسیع استفاده میشود. ازدیاد پایه سیب MM111 به روش کشت بافت اغلب باعث تولید گیاهانی با رشد سریع میشود. پژوهش حاضر با هدف بهینهسازی شرایط ازدیاد درون شیشهای پایه سیب MM111 ...
-
تعیین نواحی مستعد کشت انگور در شهرستان بوکان با استفاده از GIS
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-01-21)آمایش سرزمین و استفاده صحیح و متناسب از منابع و دادههای طبیعی و ویژگیهای محیطی از اصول مهم توسعه پایدار به شمار میآید. پژوهش حاضر در این راستا و باهدف یافتن مکانهای مناسب برای کشت انگور در سطح شهرستان بوکان انجام گرفت. ...
-
تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توتفرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-01-21)شوری بهعنوان یک فاکتور محیطی مهم محدود کننده تولید محصولات کشاورزی محسوب میشود. بهمنظور تعیین اثر اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در توت فرنگی رقم سابرینا در شرایط تنش شوری، آزمایش گلخانهای ...
-
بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-01-21)با توجه به افزایش روز افزون تقاضا برای مصرف تازهخوری انگور، وجود محدودیتهایی در خصوص نگهداری و انبارمانی، موجب کاهش عمر انباری و قفسهای محصول میشود. اسید سالیسیلیک در برطرف کردن اثرات سوء تنشهای زنده و یا غیر زنده ...
-
ارزیابی اثر روغن سویا بر برخی شاخصهای فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانهسفید"
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-01-21)پوشاندن تاکستان یکی از روشهای رایج در افزایش تحمل تاکها نسبت به تغییرات دمایی است و روغنها از جمله ارزانترین پوششها هستند. به منظور مطالعه فیزیولوژیکی تأثیر پوشش روغن سویا بر جوانههای انگور، محلولپاشی در غلظتهای ...
-
تأثیر محلولپاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-04-21)گونههای مختلف مرکبات، به دماهای پایین، حساس میباشند. امروزه از تنظیم کنندههای رشد به منظور کاهش اثرات منفی تنشها استفاده میگردد. در این پژوهش، تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات تیمار ...
-
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه توتفرنگی رقم سلوا
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-04-21)توتفرنگی از جمله میوههای حساس به آسیبهای مکانیکی و فیزیولوژیکی بوده و دارای سرعت متابولیسم و تخریب سریع در طول مدت زمان نگهداری است. در پژوهش حاضر از کیتوزان 1 درصد حاوی غلظتهای مختلف عصاره چای سبز (10، 20 و 30 درصد) ...



