مرور دوره 6, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
اثر وزن بنه مادری و میزان کود گاوی بر عملکرد گل و بنه زعفران
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2018-12-22)بهمنظور بررسی اثر وزن بنه مادری (شامل 7-1/4، 10- 1/7 و 13- 1/10 گرم) و سطوح مختلف کود گاوی (شامل30 (شاهد)، 60 و 90 تن در هکتار) بر خصوصیات گل و بنههای دختری زعفران، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل ...
-
ارزیابی اثر اسید فولویک و کود دامی بر مواد موثره و فعالیت ضد رادیکالی گلبرگ زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L)
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2018-12-22)به منظور بررسی اثرات کود گاوی و اسید فولویک بر فعالیت آنتیاکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.)، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار، در مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه ...
-
بررسی اثر کود دامی و الگوی کشت بر برخی از خصوصیات کمی گل و بنه زعفران زراعی (Crocus sativus L.) در شرایط اقلیمی گناباد
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2018-12-22)به منظور بررسی واکنش گیاه دارویی زعفران به تراکم کاشت و سطوح مختلف کود دامی آزمایشی دو ساله به صورت اسپلیت پلات و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال های زراعی 95-1394 و 96-1395 در منطقه گناباد اجرا شد. ...
-
بررسی نقش تحریمهای تجاری و بحران اقتصادی جهانی بر صادرات زعفران ایران
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2018-12-22)زعفران یکی از مهمترین محصولات صادراتی کشاورزی ایران است که در سالهای اخیر نتوانسته جایگاه خود را در بازار جهانی حفظ و تقویت کند. دو پدیدة تحریمهای تجاری اتحادیة اروپا علیه ایران (2014-2006) و بحران اقتصادی جهانی (2009-2007) ...
-
تأثیر کود زیستی نیتروکسین، پلیمر سوپرجاذب و روش کاشت بر عملکرد گل و بنه زعفران در شرایط دیم خرم آباد
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2018-12-22)به منظور بررسی نقش کودهای زیستی، مواد سوپرجاذب و روش کاشت بر عملکرد گل و بنة زعفران در شرایط دیم، آزمایشی در سالهای زراعی 94-1393 و 95-1394 به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی ...
-
تنش کمآبی و اثر نانو ذرات نقره بر صفات مورفولوژیک برخی اکوتیپهای زعفران (Crocus sativus L.) خراسان جنوبی
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2018-12-22)این پژوهش بهمنظور بررسی تأثیر تنش کمآبی و نانو ذرات نقره بر صفات مورفولوژیکی برخی اکوتیپهای زعفران انجام شد. آزمایش بهصورت اسپیلت پلات فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه ...
-
کاربرد پروفیل ریسک در مدیریت ریسک محصول زعفران
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2018-12-22)کشاورزی بدلیل وابستگی به متغیرهای بیولوژیکی و شرایط اقلیمی دارای شرایط ویژه ایی است. رفتار این متغیرها تاثیر چشمگیری بر روی عملکرد محصولات کشاورزی و درآمد کشاورز دارد. بنابراین در این بخش تشخیص و ارزیابی ریسک ها برای تصمیم ...



