مرور دوره 4, شماره 3 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 4 از 4
- 
بررسی تاثیر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر عملکرد و خصوصیات رشدی زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L) (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2016-11-21)مدیریت تغذیه و اندازه بنه مادری، از مهمترین عوامل مؤثر بر رشد و عملکرد زعفران به شمار میروند. به منظور بررسی اثر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر شاخصهای عملکرد گل و ویژگیهای رشدی بنه زعفران، آزمایشی در مزرعه ...
 
- 
مطالعه تنوع ژنتیکی و برخی از صفات زراعی و کیفی در زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L) (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2016-11-21)بهمنظور مطالعه تنوع ژنتیکی و زراعی زعفران، شش اکوتیپ از نقاط مختلف استان خراسان (مشهد، تربتجام، گناباد، تربتحیدریه، قاین و بیرجند) جمعآوری و در طی دو سال زراعی 93-1391 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه ...
 
- 
مقایسه ترکیبات موثره و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی زعفران تولید شده در شهرستانهای کاشمر و مرند (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2016-11-21)زعفران (Crocus sativus L.) محصولی ارزشمند و نیمه مقاوم به خشکی است که میتواند در شرایط بسیار متفاوت آب و هوایی مورد کشت و کار قرار گیرد. مهمترین ترکیبهاى شیمیایى زعفران را کروسین و مشتقهاى کروستین تشکیل ...
 
- 
مقایسه ی کاربردی لاجیت، پروبیت و توبیت در بررسی عوامل موثر بر پذیرش بیمه زعفران مطالعه موردی:شهرستان قاین (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2016-11-21)بیمه محصولات کشاورزی را میتوان یکی از اهرمهای توسعه کشاورزی دانست؛ زیرا با استفاده از آن هم میتوان امنیت بیشتری برای تولیدکنندگان محصولات کشاورزی فراهم ساخت و هم شرایط مطلوبتری برای جلب و جذب سرمایههای خصوصی در بخش ...
 



