دوره 28, شماره 109
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی مزایا و معایب طرح یکپارچه سازی عمودی صنعت طیور از دید مرغداران (مطالعه موردی: شهرستان ساری)
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-02-20)هدف از این پژوهش، بررسی عوامل موثر بر رضایت مرغداران از اجرای طرح زنجیره تولید(یکپارچه سازی عمودی) در صنعت طیور شهرستان ساریمیباشد.آمار و اطلاعات مورد نیاز از طریق اسنادی و میدانی (تکمیل پرسشنامه از مرغداران)جمعآوری ...
-
تحلیل اقتصادی تولید گوشت مرغ در شهرستان بهبهان
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-02-20)گوشت مرغ اهمیت ویژهای در تغذیه انسان دارد. در بین شهرستانهای استان خوزستان، شهرستان بهبهان دارای رتبه پنجم در تولید گوشت مرغ میباشد. تحقیق حاضر، جنبههای اقتصادی تولید مرغ گوشتی در این شهرستان را مورد بررسی قرار ...
-
اثر سن اولین زایش بر صفات تولید شیر گاوهای شیری در اقلیم نیمه خشک ایران
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-02-20)این تحقیق به منظور بررسی اثر سن اولین زایش بر صفات تولید شیر، چربی و پروتئین 305 روز گاوهای شیری اقلیم نیمه خشک بیابانی ایران انجام شد. دادهها متعلق به دوره اول شیردهی 58872 رأس گاو شیری بودند که طی سالهای 1375 ...
-
اثرات استفاده از تفاله لیموترش معمول و عملآوری شده بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای خونی در مرغهای تخمگذار
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-02-20)این آزمایش، جهت ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف تفاله لیموترش معمول و عملآوری شده با اوره بر عملکرد، صفات کیفیت تخممرغ و فراسنجههای خونی مرغهای تخمگذار انجام شد. در این آزمایش، تعداد 192 قطعه مرغ تخمگذار ...
-
تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی بوقلمون های نر گوشتی در دوره آغازین
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-02-20)این پژوهش به منظور تعیین سطح مطلوب لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده در مرحله آغازین بر ...
-
تأثیر عصاره برگ زیتون و روغن کنجد بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-02-20)در این پژوهش، اثرات همکوشی افزودن عصاره برگ زیتون و روغن کنجد بهعنوان منابع آنتیاکسیدان طبیعی در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و وضعیت آنتیاکسیدانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی مورد ارزیابی قرار ...
-
تأثیر سطوح مختلف اسیدفولیک جیره بر مقدار فولات زرده تخم مرغ و عملکرد تولیدی مرغ های تخم گذار
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-02-20)این پژوهش به منظور بررسی اثر مکملسازی جیره توسط اسید فولیک بر مقدار فولات زرده، فولات پلاسمای خون و عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار در سن 54 هفتگی به مدت 8 هفته انجام شد. در این مطالعه از تعداد 80 قطعه مرغ تخمگذار ...
-
تأثیر کنجاله سویای تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزا و سطح پروتئین جیره بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-02-20)این آزمایش به منظور بررسی تأثیر کنجاله سویای تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزا و سطح پروتئین جیره بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجههای گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با آرایش فاکتوریل 2×2 شامل 2 ...
-
اثر استفاده از دانه تریتیکاله خام و عمل آوری شده بر عملکرد و مورفولوژی مخاط روده کوچک جوجه های گوشتی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-02-20)به منظور بررسی اثر تغذیه دانه تریتیکاله خام و عملآوری شده بر عملکرد جوجههای گوشتی، تعداد 300 قطعه جوجه گوشتی نر سویه کاب 500 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار و 4 تکرار انتخاب شدند. گروههای ...
-
اثر پودر چویر(.Ferulago angulata L) و ویتامین E بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت و برخی فراسنجه های خون در بلدرچین ژاپنی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-02-20)به منظور بررسی تأثیر پودر چویر و ویتامین E بر عملکرد، کیفیت گوشت و برخی فراسنجههای خونی بلدرچین ژاپنی، از 320 قطعه بلدرچین یک روزه در چهار تیمار شامل جیره پایه (شاهد)، جیره پایه مکمل شده با سطوح ...
-
اثرات استفاده از گیاهان دارویی پونه (.Mentha plugium L) و آویشن (.Thymus vulgaris L) بر عملکرد و متابولیتهای خون در بلدرچینهای تخمگذار
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-02-20)این آزمایش جهت بررسی اثر اضافه کردن پونه (Mentha plugium L.)و آویشن (Thymus vulgaris L.) به جیره بر عملکرد و متابولیتهای ...



