مرور دوره 34, شماره 1 بر اساس موضوع "تغذیه نشخوارکنندگان"
در حال نمایش موارد 1 - 4 از 4
-
The optimal culture media for crude protein and polyunsaturated fatty acid production from Isochrysis galbana and Nanochloropsis oculata for livestock and aquatic species nutrition
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2024-05-21)زمینه مطالعاتی: امروزه اهمیت استفاده از ریز جلبکها از نظر قابلیت آنها در تولید ویتامینها، پروتئینها، اسیدهای چرب غیر اشباع و انواع آنتی اکسیدانها روز به روز در حال افزایش است. لذا با توجه به اینکه یکی از مهمترین اهداف ...
-
اثرات تغذیه منابع مختلف چربی در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای خونی میشهای افشاری
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2024-05-21)زمینه مطالعاتی:چربی میتواند جهت بهبود وضعیت انرژی، افزایش غلظت انرژی جیره و حداقل کردن توازن منفی انرژی مورد استفاده قرار گیرد. هدف: در این مطالعه تأثیر منابع مختلف چربی در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر عملکرد ...
-
تاثیر سطوح مختلف نیتروژن غیر پروتئینی آهسته رهش بر تبدیل زیستی ضایعات سیبزمینی توسط میکروارگانیسمهای شکمبهای
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2024-05-21)زمینه مطالعاتی: روزانه مقادیر زیادی محتویات شکمبه بهعنوان ضایعات در کشتارگاهها تولید شده و بیاستفاده به محیط رها میشود که باعث بروز مشکلات زیست محیطی میشوند. تبدیل زیستی نسبت به سایر روشهای فرآوری، روش جدید و مطلوب ...
-
تأثیر تغذیه ثابت و متناوب پروتئین خام جیره بر فراسنجههای شکمبهای و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2024-05-21)چکیده زمینه مطالعاتی: پروتئین خام یک عنصر کلیدی در تنظیم جیره غذایی نشخوارکنندگان بوده و یکی از گرانترین مواد مغذی مورد نیاز دام محسوب میشود. یکی از راهکارهای استفاده بهینه از پروتئین خام تغذیه متناوب آن و ایجاد نوسان در ...



