• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
    • دوره 34, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
    • دوره 34, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثرات تغذیه منابع مختلف چربی در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های خونی میش‌های افشاری

    (ندگان)پدیدآور
    قهرمانی, مهدیتقی زاده, اکبرحسین خانی, علیمیرزایی الموتی, حمید رضامقدم, غلامعلیپایا, حمید
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    زمینه مطالعاتی:چربی می‌تواند جهت بهبود وضعیت انرژی، افزایش غلظت انرژی جیره و حداقل کردن توازن منفی انرژی مورد استفاده قرار گیرد. هدف: در این مطالعه تأثیر منابع مختلف چربی‌ در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های خونی میش‌های افشاری مورد بررسی قرار گرفت. روش کار: جهت انجام این آزمایش 50 رأس میش افشاری در قالب طرح کاملاً تصادفی به پنج جیره آزمایشی اختصاص داده شدند. تیمارهای آزمایشی شامل: 1- جیره شاهد بدون مکمل چربی؛ 2- جیره حاوی 3 درصد پودر چربی محافظت شده اسیدهای چرب اشباع (روغن پالم)؛ 3-جیره حاوی 3 درصد مکمل نمک کلسیمی اسیدهای چرب امگا-6 (روغن سویا)؛ 4- جیره حاوی 3 درصد نمک کلسیمی اسیدهای چرب امگا-3 (روغن ماهی)؛ 5- جیره حاوی 2 درصد پودر چربی محافظت شده اسیدهای چرب اشباع (روغن پالم) و 1 درصد فرآورده حاوی اسید لینولئیک مزدوج (CLA). نتایج: ماده‌ی خشک مصرفی قبل از زایش در جیره‌های حاوی اسیدهای چرب اشباع، اسیدهای چرب امگا-6 و اسیدهای چرب امگا-3 کاهش یافت (01/0P
    کلید واژگان
    اسید لینولئیک
    اواخر آبستنی
    روغن ماهی
    روغن پالم
    دوره انتقال
    میش
    تغذیه نشخوارکنندگان

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2024-05-21
    1403-03-01
    ناشر
    دانشگاه تبریز
    University of Tabriz
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی دکتری گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز.
    گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
    گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
    گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان
    گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
    گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

    شاپا
    2008-5125
    2676-5705
    URI
    https://dx.doi.org/10.22034/as.2022.30545.1465
    https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_18347.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1151855

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب