دوره 10, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثرات سطوح مختلف عصاره آبی ضایعات خرما (Phoenix dactylifera) بر رشد، فاکتـورهای ایمنی و فعالیت ضداکسایشی ماهی جوان تیلاپیای قرمز (Oreochromis mossambicus × Oreochromis niloticus)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2024-12-21)هدف از این مطالعه، بررسی سطوح مختلف عصاره آبی ضایعات خرما (Phoenix dactylifera) بر رشد، ترکیب بدن، شاخصهای ایمنی موکوس و فعالیت ضداکسایشی ماهی جوان تیلاپیای قرمز (Oreochromis mossambicus × Oreochromis niloticus) بود. ...
-
تأثیر افزودن نانوذرات سلنیوم (Se-NPs) و آهن (Fe-NPs) به جیره غذایی بر میزان رشد و بازماندگی کرم پرتار دریایی نرئیس Hediste diversicolor
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2024-12-21)کرم نرئیس Hediste diversicolor به عنوان غذای زنده در تغذیه ماهیان با ارزش شیلاتی مانند ماهیان خاویاری و آبزیانی مانند میگو از اهمیت ویژهای برخوردار است. در مطالعه حاضر، 48000 عدد کرم نرئیس (با میانگین وزنی mg 37) در قالب ...
-
اثرات گنجاندن کنجاله و روغن استحصال شده از پودر لارو سوسک بزرگ (Zophobas morio) بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخصهای احشایی-کبدی بچه ماهیان جوان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2024-12-21)در این مطالعه، اثرات جایگزینی سطوح مختلف کنجاله (offal) سوپرمیلورم (Zophobas morio) و روغن سوپرمیلورم به جای پودر ماهی و روغن ماهی بر عملکرد رشد، ضریب تبدیل غذایی، ترکیب بدن و شاخص های احشایی-کبدی در قزلآلای رنگینکمان ...
-
عملکرد غذای زنده و خشک در زمان عادت پذیری مرحله گذار بر رشد، زنده مانی و تغییرات آنزیم های گوارشی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2024-12-21)در این مطالعه، اثرات تغذیه با غذای فرموله شده و انواع غذاهای زنده بر رشد، زنده مانی و فعالیت آنزیمهای گوارشی در لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) طی 34 روز بررسی شد. تعداد 1500 عدد لارو با میانگین وزن اولیه 00/0 ± ...
-
تأثیر جایگزینی پودر ماهی با پودر لارو مگس سرباز سیاه (Hermetia illucens) در جیره غذایی پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) بر کارایی رشد و فعالیت آنزیمهای گوارشی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2024-12-21)در حال حاضر، یافتن منبع پروتئین جایگزین برای پودر ماهی به دلیل کاهش میزان صید جهانی و افزایش تقاضا جهت استفاده در غذای آبزیان پرورشی به یکی از چالشهای صنعت آبزیپروری تبدیل شده است. یکی از منابع جایگزین، حشرات هستند که ...
-
تهیه سوپ از ماهی های سارم (Scomberooides commersonnianus)، عروس (Squalius cii) و چمن (Drepane punctata) دریای عمان و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آنها طی نگهداری در دمای محیط
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2024-12-21)مطالعه حاضر با هدف استفاده از ماهی های ارزان قیمت دریای عمان شامل سارم، عروس و چمن برای تولید پودر سوپ، ارزیابی و مقایسه کیفیت آنها و معرفی بهترین تیمار برای تولید پودر سوپ به صنعت غذایی انجام شد. پودر سوپ (سه تیمار) با ...



