نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشاه حسینی, سید رسولfa_IR
dc.contributor.authorصفری, رضاfa_IR
dc.contributor.authorجوادیان, روح الهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T17:01:44Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T17:01:44Z
dc.date.available1399-07-08T17:01:44Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T17:01:44Z
dc.date.issued2019-10-23en_US
dc.date.issued1398-08-01fa_IR
dc.date.submitted2018-07-03en_US
dc.date.submitted1397-04-12fa_IR
dc.identifier.citationشاه حسینی, سید رسول, صفری, رضا, جوادیان, روح اله. (1398). ارزیابی تاثیر کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ شده ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis). مجله آبزیان دریای خزر, 4(98), 37-46.fa_IR
dc.identifier.urihttps://fcsj.areeo.ac.ir/article_120598.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/11282
dc.description.abstractدر تحقیق حاضر امکان سنجی تولید ماهی سرخ شده فرا سودمند با استفاده از پوشش کربوکسی متیل سلولز به همراه عصاره شوید مورد مطالعه قرار گرفت. بدین منظور نمونه های شاهد (بدون هیچ افزودنی)، تیمار 2: کربوکسی متیل سلولز(18 گرم) ، تیمار 3: کربوکسی متیل سلولز + عصاره شوید ppm 500،  تیمار 4: کربوکسی متیل سلولز + عصاره شوید ppm 1000 و تیمار 5: کربوکسی متیل سلولز + عصاره شوید ppm 2000 تولید شدند و جذب روغن، مقادیر رطوبت، عدد پراکسید و آنالیز حسی ماهی سرخ شده تولیدی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمون فیزیکوشیمیایی نشان داد کربوکسی متیل سلولز + عصاره شوید سبب افزایش رطوبت و کاهش چربی جذب روغن نسبت به تیمار شاهد شد، و همچنین توانست به طور موثرتری اکسیداسیون لیپیدی در فیله ماهی سرخ شده را از طریق کاهش پراکسید به تاخیر بیاندازد. بهترین نتایج در ارتباط با پارامترهای مذکور در تیمار 5 و پس از آن در تیمار 4 مشاهده شد. امتیاز حسی تیمار 4، بالاتر از امتیاز حسی  تیمار 5 بود. در مجموع نتایج مطالعه حاضر حاکی از این است که استفاده از کربوکسی متیل سلولز به همراه عصاره شوید  در غلظت ppm1000 سبب بهبود خواص ارگانولپتیکی و فساد اکسیداسیونی فیله سرخ شده ماهی کپور سرگنده می شود.fa_IR
dc.format.extent735
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپژوهشکده اکولوژی دریای خزرfa_IR
dc.relation.ispartofمجله آبزیان دریای خزرfa_IR
dc.subjectعصاره شویدfa_IR
dc.subjectکربوکسی متیل سلولزfa_IR
dc.subjectماهی کپور سرگندهfa_IR
dc.subjectجذب روغنfa_IR
dc.titleارزیابی تاثیر کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ شده ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی- ترویجیfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده اکولوژی دریای خزر،ساری، ایرانfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue98
dc.citation.spage37
dc.citation.epage46
nlai.contributor.orcid0000-0003-2202-6140


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد