دوره 11, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
Isolation and Characterization of Phosphate Solubilizing Micro-Flora from Saffron Rhizosphere of Northwest Himalaya, India
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2023-10-23)Saffron, a spice derived from the Crocus sativus flowers is used as a coloring agent along with its medicinal application. Pampore area in Kashmir valley is famous for saffron cultivation and is one of the major saffron ...
-
ریزپوشانی عصاره آبی زعفران به دو روش خشک کردن پاششی و انجمادی با هدف کاربرد در نوشیدنی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2023-10-23)امروزه استفاده از رنگدانههای طبیعی در موادخوراکی از اهمیت ویژهای برخوردار است. کروسین زعفران به عنوان یک رنگدانهی طبیعی به دلیل بالا بودن میزان غیراشباعیت در معرض تجزیه اکسایشی و تخریب قرار دارد که به منظور پایداری آن ...
-
ارزیابی اثر دگرآسیبی و قارچکشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران (.Crocus sativus L) بر خردل وحشی و قارچ آلترناریا
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2023-10-23)بهمنظور ارزیابی خاصیت دگرآسیبی و قارچکشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران بر خصوصیات جوانهزنی و رشد اولیهی علفهرز خردل وحشی و قارچ آلترناریا آزمایشهای مستقلی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا ًتصادفی با چهار تکرار انجام ...
-
تبیین اثرات کشت زعفران در منطقه مختار شهرستان بویراحمد
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2023-10-23)هدف این پژوهش، تبیین اثرات کشت زعفران در منطقه مختار شهرستان بویراحمد بوده و برای این منظور از روش تحقیق علیمقایسهای استفاده گردید. با مشاوره گرفتن از کارشناسان ذیربط دو روستای مختار و فیروزآباد به ترتیب به عنوان روستاهای ...



