• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات کاربردی در علوم دامی
    • دوره 7, شماره 29
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات کاربردی در علوم دامی
    • دوره 7, شماره 29
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مقایسه اثرات‌ افزودن دو پری‌بیوتیک گیاهی- تجاری با آنتیبیوتیک محرک رشد تجاری بر فراسنجه-های عملکرد، ‌ایمنی، ‌خونی و ‌رودهایی در جوجه‌های‌گوشتی

    (ندگان)پدیدآور
    بهرامی, سیمینهدایتی, مهدیمنافی, میلادخلجی, سعید
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.587 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله آموزشی ، پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    جهت بررسی اثرات‌ افزودن دو پری‌بیوتیک گیاهی- تجاری با آنتیبیوتیک محرک رشد تجاری بر فراسنجه‌های عملکرد، ‌ایمنی، ‌خونی و ‌رودهایی در جوجه‌های‌گوشتی مطالعه‌ای با استفاده از 128 قطعه جوجه‌گوشتی یک‌روزه نر سویه تجاری راس 308 در قالب طرح کاملا‌تصادفی با چهار گروه آزمایشی، چهار تکرار و هشت قطعه جوجه در هر تکرار انجام گردید. گروه‌های آزمایشی شامل: جیره‌غذایی شاهد (بدون افزودنی)، جیره پایه با 04/0 درصد آنتیبیوتیک محرک رشد تتراسایکلین 50 درصد مخلوط در دان، جیره پایه با ۰۵/۰ در‌صد پری‌بیوتیک آویانس و جیره پایه با ۱/۰ در‌صد پری‌بیوتیک ناچوسل می‌باشد. نتایج نشان داد که پرندگان دریافتکننده پری‌بیوتیک ناچوسل و آنتی‏بیوتیک محرک رشد بهطور معنی‌داری مصرف خوراک را نسبت به گروه شاهد افزایش داده و در بهبود پاسخ‌ایمنی علیه نیوکاسل در مقایسه با گروه آزمایشی شاهد معنی‌دار بوده است (05/0≥P). همچنین کاهش سطح سرمی تری‌‏گلیسرید جوجه‏های‌گوشتی در گروه پری‌بیوتیک آویانس و پری‌بیوتیک ناچوسل نسبت به گروه شاهد از لحاظ آماری معنیدار گردید (05/0≥P). بیشترین مقدار ارتفاع ویلی در جیره آزمایشی پری‏بیوتیک ناچوسل و بالاترین نسبت ارتفاع‌ویلی به عمق‌کریپت در پرندگان دریافت‌کننده آنتی‏بیوتیک و پری‌بیوتیک ناچوسل در مقایسه با گروه شاهد مشاهده گردید (05/0≥P). با توجه به نتایج به‌دست آمده از این پژوهش مصرف 05/0 درصد از پری‏بیوتیک آویانس و 1/0 درصد از پری‏بیوتیک ناچوسل می‌تواند به‌عنوان جایگزین مناسبی برای آنتی‏بیوتیک محرک رشد در جیره جوجه‏های‌گوشتی پیشنهاد داد.
    کلید واژگان
    پری‌بیوتیک
    عملکرد
    بیوشیمیایی
    ریختشناسی
    جوجهگوشتی

    شماره نشریه
    29
    تاریخ نشر
    2019-02-20
    1397-12-01
    ناشر
    موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
    Agricultural Research,Education and Extension Organization
    سازمان پدید آورنده
    دانش‌آموخته گروه علوم دامی دانشگاه ملایر - دانشکده کشاورزی
    استادیار گروه علوم دامی دانشگاه ملایر - دانشکده کشاورزی
    دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه ملایر - دانشکده کشاورزی دانشگاه ملایر - دانشکده کشاورزی
    استادیار گروه علوم دامی دانشگاه ملایر - دانشکده کشاورزی

    شاپا
    2345-3826
    2645-5951
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/aasrj.2018.122631.1154
    https://asrip.areeo.ac.ir/article_121056.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/10375

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب