نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبهرامی, سیمینfa_IR
dc.contributor.authorهدایتی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorمنافی, میلادfa_IR
dc.contributor.authorخلجی, سعیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:59:27Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:59:27Z
dc.date.available1399-07-08T16:59:27Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:59:27Z
dc.date.issued2019-02-20en_US
dc.date.issued1397-12-01fa_IR
dc.date.submitted2018-07-14en_US
dc.date.submitted1397-04-23fa_IR
dc.identifier.citationبهرامی, سیمین, هدایتی, مهدی, منافی, میلاد, خلجی, سعید. (1397). مقایسه اثرات‌ افزودن دو پری‌بیوتیک گیاهی- تجاری با آنتیبیوتیک محرک رشد تجاری بر فراسنجه-های عملکرد، ‌ایمنی، ‌خونی و ‌رودهایی در جوجه‌های‌گوشتی. تحقیقات کاربردی در علوم دامی, 7(29), 25-38. doi: 10.22092/aasrj.2018.122631.1154fa_IR
dc.identifier.issn2345-3826
dc.identifier.issn2645-5951
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/aasrj.2018.122631.1154
dc.identifier.urihttps://asrip.areeo.ac.ir/article_121056.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/10375
dc.description.abstractجهت بررسی اثرات‌ افزودن دو پری‌بیوتیک گیاهی- تجاری با آنتیبیوتیک محرک رشد تجاری بر فراسنجه‌های عملکرد، ‌ایمنی، ‌خونی و ‌رودهایی در جوجه‌های‌گوشتی مطالعه‌ای با استفاده از 128 قطعه جوجه‌گوشتی یک‌روزه نر سویه تجاری راس 308 در قالب طرح کاملا‌تصادفی با چهار گروه آزمایشی، چهار تکرار و هشت قطعه جوجه در هر تکرار انجام گردید. گروه‌های آزمایشی شامل: جیره‌غذایی شاهد (بدون افزودنی)، جیره پایه با 04/0 درصد آنتیبیوتیک محرک رشد تتراسایکلین 50 درصد مخلوط در دان، جیره پایه با ۰۵/۰ در‌صد پری‌بیوتیک آویانس و جیره پایه با ۱/۰ در‌صد پری‌بیوتیک ناچوسل می‌باشد. نتایج نشان داد که پرندگان دریافتکننده پری‌بیوتیک ناچوسل و آنتی‏بیوتیک محرک رشد بهطور معنی‌داری مصرف خوراک را نسبت به گروه شاهد افزایش داده و در بهبود پاسخ‌ایمنی علیه نیوکاسل در مقایسه با گروه آزمایشی شاهد معنی‌دار بوده است (05/0≥P). همچنین کاهش سطح سرمی تری‌‏گلیسرید جوجه‏های‌گوشتی در گروه پری‌بیوتیک آویانس و پری‌بیوتیک ناچوسل نسبت به گروه شاهد از لحاظ آماری معنیدار گردید (05/0≥P). بیشترین مقدار ارتفاع ویلی در جیره آزمایشی پری‏بیوتیک ناچوسل و بالاترین نسبت ارتفاع‌ویلی به عمق‌کریپت در پرندگان دریافت‌کننده آنتی‏بیوتیک و پری‌بیوتیک ناچوسل در مقایسه با گروه شاهد مشاهده گردید (05/0≥P). با توجه به نتایج به‌دست آمده از این پژوهش مصرف 05/0 درصد از پری‏بیوتیک آویانس و 1/0 درصد از پری‏بیوتیک ناچوسل می‌تواند به‌عنوان جایگزین مناسبی برای آنتی‏بیوتیک محرک رشد در جیره جوجه‏های‌گوشتی پیشنهاد داد.fa_IR
dc.format.extent1625
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم دامی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات کاربردی در علوم دامیfa_IR
dc.relation.ispartofApplied Animal Science Research Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/aasrj.2018.122631.1154
dc.subjectپری‌بیوتیکfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectبیوشیمیاییfa_IR
dc.subjectریختشناسیfa_IR
dc.subjectجوجهگوشتیfa_IR
dc.titleمقایسه اثرات‌ افزودن دو پری‌بیوتیک گیاهی- تجاری با آنتیبیوتیک محرک رشد تجاری بر فراسنجه-های عملکرد، ‌ایمنی، ‌خونی و ‌رودهایی در جوجه‌های‌گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله آموزشی ، پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش‌آموخته گروه علوم دامی دانشگاه ملایر - دانشکده کشاورزیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی دانشگاه ملایر - دانشکده کشاورزیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم دامی دانشگاه ملایر - دانشکده کشاورزی دانشگاه ملایر - دانشکده کشاورزیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی دانشگاه ملایر - دانشکده کشاورزیfa_IR
dc.citation.volume7
dc.citation.issue29
dc.citation.spage25
dc.citation.epage38
nlai.contributor.orcid0000-0002-8067-4739


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد