دوره 30, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثرات کودهای آلی و شیمیایی بر برخی ویژگیهای کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) در شرایط زابل
(2016-05-21)به منظور بررسی اثرات کودهای آلی و شیمیایی بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی چای ترش آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 10 تیمار و 4 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل انجام شد. تیمارها شامل: (T1) ...
-
اثر بسترهای کشت بر رشد و نمو و پاجوشدهی پاندانوس
(2016-05-21)به منظور ارزیابی اثر محیطهای کشت بر رشد رویشی گیاه برگ زینتی پاندانوس آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با هشت تیمار و چهار تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت صورت گرفت. گیاهان پاندانوس از نظر ویژگیهای ...
-
بررسی نقش حفاظتی نیتریک اکسید در کاهش صدمات ناشی از تنش شوری در گیاه همیشه بهار (L. cv. Gitan Orange (Calendula officinalis
(2016-05-21)شوری یکی از فاکتورهای مهم محیطی است که رشد و نمو گیاهان را تحت تاثیر قرار داده و تولید گیاهان را محدود میکند. سدیم نیترو پروسید (SNP) به طور معمول به عنوان ترکیب رها کننده نیتریک اکسید (NO) در گیاهان استفاده میشود. نیتریک ...
-
اثر ورمیکمپوست و نیتروکسین بر رشد رویشی و برخی صفات بیوشیمیایی در گیاه دارویی اکلیل کوهی (.Rosmarinus officinalis L)
(2016-05-21)اکلیل کوهی (Rosmarinus officinalis L.) گیاهی چندساله، همیشه سبز و معطر از خانواده نعناعیان است. بخشهای رویشی این گیاه حاوی اسانس و دارای خواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی بوده و در صنایع داروسازی، غذایی و آرایشی و بهداشتی ...
-
بررسی تغییرات برخی خواص فیزیکی و شیمیایی میوه زیتون طی انبارمانی
(2016-05-21)شرایط نگه داری محصول پس از برداشت و طول دوره انبارمانی فاکتورهای مهمی هستند که بر خواص کیفی محصولات شامل اسیدیته، مواد جامد محلول، ترکیبات فنلی و چگالی تاثیر بسزایی دارند. دانش کافی از خواص فیزیکی محصولات نیز در طراحی ...
-
مقایسه قندها، ترکیبات مختلف، اسیدهای آلی و ترکیبات فنولی ارقام خرمای شاهانی، پیارم و دیری
(2016-05-21)در این پژوهش ترکیبات مختلف میوه شامل درصد رطوبت، پروتئین، عناصر غذایی، قندهای گلوکز و فروکتوز، کارتنوئید و اسیدهای آلی و فنولیک اسید ارقام خرمای شاهانی، پیارم و دیری مورد بررسی قرار گرفت. جهت تجزیه قندها از دستگاه کروماتوگرافی ...
-
بررسی اثر دیاکسیدکربن بر روی صفات مورفوفیزیولوژیکی زیتون تلخ (.Melia azedarach Linn) در شرایط گلخانه
(2016-05-21)غنی سازی دی اکسیدکربن در گلخانه ها می تواند به عنوان راهکاری برای کاهش زمان تولید، بهبود قدرت رشد و همچنین افزایش کیفیت گیاه استفاده شود. از طرفی با افزایش غلظت دی اکسیدکربن محیط در سال های آینده، مواجه ایم. لذا تحقیق حاضر ...
-
اثر پایه های مختلف کدوئیان بر برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک خیار مزرعهای رقم سوپر دومینوس (Cucumis sativus cv. Super Dominus)
(2016-05-21)به منظور بررسی اثر پایه های مختلف کدوئیان بر عملکرد و کیفیت میوه خیار، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سال 1392 در گلخانه و مزرعه پژوهشی گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان در سه ...
-
اثرات ضد باکتریایی ترکیبی اسانس کرفس کوهی) Kelussia odoratissima Mozaffarian) و کلپوره (L. Teucrium polium) با نانوذرات سنتزی نقره علیه باکتریهای غذا زاد
(2016-05-21)به منظور بررسی برهمکنش نانوذرات نقره با اسانسهای گیاهان دارویی کرفسکوهی و کلپوره از نظر اثرات ضدباکتریایی، آزمایشی براساس محاسبه حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) ترکیبی و تعیین شاخص FIC یا غلظت بازدارنده افتراقی و با روش ...
-
بررسی اثرات پاکلوبوترازول بر افزایش تحمل به شوری در پایه رویشی هیبرید هلو- بادام (GF677)
(2016-05-21)پاکلوبوترازول یکی از مهم ترین ترکیبات تریازولی محسوب می شود. این ترکیب بازدارنده رشد بوده و سبب افزایش تحمل گیاهان به تنشهای محیطی می شود. هدف از این مطالعه بررسی تأثیر کاربرد پاکلوبوترازول برکاهش اثرات نامطلوب تنش شوری ...
-
بررسی تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد برگ، درصد و اجزای اسانس به لیمو (Lippia citriodora Kunth)
(2016-05-21)با توجه به افزایش تقاضا در بازار در حال رشد فرآوردههای دارویی با منشا گیاهی، تولید ارگانیک و ارتقاء کیفیت مادهی خام اولیه بایستی اولین هدف جهت توسعهی این محصولات باشد. در این راستا آزمایشی گلدانی بر پایه طرح کاملاً ...
-
بررسی تنوع مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی تودههای هندوانه (.Citrullus lanatus Thunb) بومی ایران
(2016-05-21)به منظور مطالعه تنوع ژنتیکی هندوانه بومی ایران از نظر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی، 16 توده هندوانه بومی ایران به همراه 2 رقم هندوانه اصلاح شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی ساعتلوی ...
-
بررسی اثر محلولپاشی جیبرلیک اسید تحت شرایط کمآبیاری بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و انبارمانی میوه انار (رقم شهوار)
(2016-05-21)انار محصولی بومی ایران بوده که از ارزش صادراتی بالایی نیز برخوردار است. بحران خشکسالی در منطقه و خصوصاً حاشیه کویر که مورد کشت و کار انار قرار میگیرد به صورت فزایندهای رو به گسترش میباشد. بدین سبب تحقیق حاضر در سال 1393 ...
-
اثر پاکلوبوترازول بر خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و تبادلات گازی گلابی در شرایط رژیمهای مختلف آبیاری
(2016-05-21)در نواحی خشک و نیمه خشک، گیاهان اغلب در معرض تنش آبی قرار میگیرند. تنش آبی رشد و نمو گیاهان را محدود میکند. هدف از این مطالعه بررسی اثر پاکلوبوترازول بر خصوصیات رویشی، فیزیولوژیکی و تبادلات گازی در گلابی رقم "شاه میوه" ...
-
اثر کاهش مصرف آب و نیتروژن در مدیریت رشد چمن مخلوط
(2016-05-21)در شرایط آب و هوایی گرم و خشک که در اکثر مناطق ایران حاکم است مدیریت مصرف آب و نیتروژن به عنوان دو عامل مهم در رشد چمن ضروری به نظر می رسد. در این تحقیق، اثر کاهش مصرف آب و نیتروژن با هدف کنترل رشد رویشی چمن های مرسوم در ...
-
نقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس
(2016-05-21)توتفرنگی از جمله میوههای ریز است که ارزش تغذیهای و تازهخوری بالایی دارد. کاربرد هورمونهای گیاهی نظیر براسینواسترویید نقش مهمی در بهبود ویژگیهای کیفی محصولات باغبانی دارند. در این تحقیق تاثیر غلظتهای مختلف براسینواسترویید ...
-
بررسی اثر قطع آبیاری در مرحله گلدهی و محلولپاشی اسپرمیدین بر برخی خصوصیات کمی و کیفی اکوتیپهای مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum)
(2016-05-21)به منظور بررسی تاثیر قطع آبیاری در مرحله گلدهی و محلولپاشی توسط اسپرمیدین بر برخی صفات اکوتیپهای مختلف زیره سبز آزمایشی بصورت کرتهای دوبار خرد شده بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه ...



