دوره 14, شماره 3

 

ارسال های اخیر

  • مدلی برای تصمیمات برون‌سپاری خدمات ترویج کشاورزی در استان گلستان 

    نعیمی, مریم؛ روستا, کوروش؛ شریف زاده, محمدشریف؛ زمانی پور, اسدالله؛ برادران, رضا (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2021-10-23)
    پژوهش حاضر با هدف بررسی روند تصمیمات برون سپاری و ارائه مدلی برای تصمیم گیری در خصوص برون سپاری  خدمات ترویج کشاورزی صورت گرفته است. این تحقیق از نوع کیفی بوده و به روش تئوری بنیانی انجام شده است. گردآوری داده‌ها با استفاده ...

  • عوامل موثر بر رفتار بازاریابی انارکاران شهرستان طارم 

    میرزائی, بهناز؛ شمس, علی؛ رزمی, حلیمه؛ فرهادی, علی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2021-10-23)
    انار یکی از مهمترین محصولات استراتژیک کشاورزی شهرستان طارم می باشد. علی رغم جایگاه مهم این محصول در معیشت خانوارهای روستایی، بازاریابی این محصول مانند سایر محصولات کشاورزی در کشور دارای مشکلاتی می باشد. هرگونه برنامه‌ریزی ...

  • طراحی مدل مدیریت استراتژیک در نظام آموزشی دانشگاه با استفاده از تئوری داده بنیاد 

    برادران, مسعود؛ فراحی, محمدمهدی؛ آبادیخواه, مطهره (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2021-10-23)
    با وجود آن که درباره اهمیت نقش نظام مدیریت استراتژیک در سازمان ها توافق کلی وجود دارد اما در زمینه نقش مدیریت استراتژیک در نظام آموزش بسنجد خلاء پژوهشی وجود دارد. در پژوهش حاضر سعی شده است با رویکرد تئوری بنیانی، به ارائه ...

  • شناسایی و رتبه‏ بندی عوامل مؤثر بر بهبود امنیت غذایی بر اساس نقش فناوری نانو 

    آزادفر, مرجان؛ لشگرآرا, فرهاد؛ فرج اله حسینی, سید جمال؛ امیدی نجف آبادی, مریم؛ افشاری, حامد (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2021-10-23)
    فناوری نانو در صنعت غذا چارچوبی منطقی را برای توسعه درک واکنش­ها و رفتار خود آرائی اجزای غذایی در مقیاس کوچک ایجاد می­کند. هدف از انجام این تحقیق، شناسایی و رتبه‏بندی عوامل مؤثر بر بهبود امنیت غذایی بر اساس نقش فناوری نانو ...