بررسی اثر استات سدیم و بسته بندی در خلاء بر ویژگی های میکروبی، حسی و زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد
(ندگان)پدیدآور
اعتمادی, حلیمهرضائی, مسعودعابدیان, عبدالمحمدنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
فرآوری، بسته بندی در خلاء، قزل آلای رنگین کمان، زمان ماندگاری
کلید واژگان
فرآوریبسته بندی در خلاء
قزل آلای رنگین کمان
زمان ماندگاری
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2010-01-211388-11-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
شاپا
1026-13542322-5998




