نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاعتمادی, حلیمهfa_IR
dc.contributor.authorرضائی, مسعودfa_IR
dc.contributor.authorعابدیان, عبدالمحمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:53:54Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:53:54Z
dc.date.available1399-07-08T16:53:54Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:53:54Z
dc.date.issued2010-01-21en_US
dc.date.issued1388-11-01fa_IR
dc.date.submitted2018-02-18en_US
dc.date.submitted1396-11-29fa_IR
dc.identifier.citationاعتمادی, حلیمه, رضائی, مسعود, عابدیان, عبدالمحمد. (1388). بررسی اثر استات سدیم و بسته بندی در خلاء بر ویژگی های میکروبی، حسی و زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد. مجله علمی شیلات ایران, 18(4), 1-12. doi: 10.22092/isfj.2010.115526fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2010.115526
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_115526.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/8182
dc.description.abstract<span><span>فرآوری، بسته بندی در خلاء، قزل آلای رنگین کمان، زمان ماندگاری</span></span>fa_IR
dc.format.extent665
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2010.115526
dc.subjectفرآوریfa_IR
dc.subjectبسته بندی در خلاءfa_IR
dc.subjectقزل آلای رنگین کمانfa_IR
dc.subjectزمان ماندگاریfa_IR
dc.titleبررسی اثر استات سدیم و بسته بندی در خلاء بر ویژگی های میکروبی، حسی و زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سردfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume18
dc.citation.issue4
dc.citation.spage1
dc.citation.epage12


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد