• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 12, شماره 45
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 12, شماره 45
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    شناسایی آلودگی باکتری‌های لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از ‏نانوحسگر رنگی ‏ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین‌دار شده و شناساگر ‏برموفنول ‏آبی

    (ندگان)پدیدآور
    نقدی, شهابرضائی, مسعودبهرامی فر, نادرآل بو فیتیله, مهدی
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    امروزه کاربرد بسته ­بندی ­های هوشمند در صنایع مختلف بسته ­بندی بیشتر از گذشته مورد توجّه صنعت قرار گرفته است. بسته بندی ­های هوشمند می­ توانند حاوی یک شناساگر یا نانوحسگر باشند که فرایند تغییر کیفیت محصول بسته ­بندی شده را از طریق مختلفی نظیر: تغییر رنگ، تغییر ولتاژ و... به مصرف کننده گزارش می ­دهند. در همین راستا استفاده از نانوذرّات به دلیل ویژگی ­های منحصربفرد و مناسبی که دارند باعث بهبود عملکرد نانوحسگرها شده ­اند. به همین دلیل در تحقیق حاضر به منظور مطالعه روند رشد پاتوژن‌های غذایی لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و ‏استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت از نانوحسگر رنگی تشکیل شده از نانو صفحات گرافن ‏اکسید آمین دار شده به همراه شناساگر برموفنول آبی بر پایه کاغذ صافی استفاده گردید. نتایج نشان داد در ابتدای رشد ‏باکتری  لیستریا مونوسایتوژنز هیچ پرگنه‌ای در محیط کشت مشاهده نشد ولی در نهایت 24 ساعت بعد به تعداد 81/0 ± 189 پرگنه ‏رسید (‏p
    کلید واژگان
    لیستریا مونوسایتوژنز
    سالمونلا تیفی موریوم
    استافیلوکوکوس اروئوس
    نانوحسگر رنگی
    گرافن اکسید آمین دار

    شماره نشریه
    45
    تاریخ نشر
    2021-04-21
    1400-02-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی دکتری، گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، نور، ایران
    استاد، گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، نور، ایران
    دانشیار گروه محیط زیست، دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی، داشگاه تربیت مدرس، نور، ایران
    استادیار پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج; کشاورزی، بندر

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_206188.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/807737

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب