| dc.contributor.author | حسینی, مهرداد | fa_IR |
| dc.contributor.author | عادلی, افشین | fa_IR |
| dc.contributor.author | واحدی, محسن | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T16:52:18Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T16:52:18Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T16:52:18Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T16:52:18Z | |
| dc.date.issued | 2016-09-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-07-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-06-19 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-03-29 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | حسینی, مهرداد, عادلی, افشین, واحدی, محسن. (1395). بررسی الگو و سلایق خرید مصرفکنندگان ماهی در شهر ساری. مجله علمی شیلات ایران, 25(3), 103-112. doi: 10.22092/isfj.2017.110262 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110262 | |
| dc.identifier.uri | https://isfj.areeo.ac.ir/article_110262.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/7608 | |
| dc.description.abstract | با هدف شناسایی بازار ماهی در استان مازندران،بررسی در مورد الگوی خرید و سلایق مصرف ماهی در بین 266 خانوار شهر ساری صورت گرفت. پرسشنامهای تهیه شد تا مصرفکنندگان سلایق و الگوی خرید ماهی خانواده خود را نسبت به نوع گونۀ ماهی و اشکال خرید ماهی بیان نمایند. جهت مقاصد توصیفی از آمار توصیفی و برای مقاصد تحلیلی از آزمون فریدمن بهره گرفته شد. نتایج نشان داد که اولویت مصرف گوشت در بین خانوارهای ساروی به ترتیب گوشت مرغ، گوسفند، ماهی و گاو بوده است. نتایج بررسی الگوی خرید ماهی نشان داده که حدود دو سوم از خانوارهای ساروی کمتر از یکمرتبه در ماه اقدام به خرید ماهی میکنند و تنها درصد کمی از آنها (1/4 درصد) به صورت هفتگی ماهی میخرند. مصرفکنندگان ساروی ماهیان دریایی را بیشتر از ماهیان پرورشی و ماهیان سردآبی را بیشتر از ماهیان گرمآبی ترجیح دادند. ماهی تازه، زنده و کنسروی بهترتیب شکل مورد علاقۀ خرید برای مصرفکنندگان ساروی بوده و سایر اشکال ماهی مثل ماهی منجمد، دودی و شور بهندرت (مجموعاً 9/7 درصد) مورد پسند مصرفکنندگان قرار گرفتهاند. نتایج این تحقیق، به قدرت تصمیمگیری شرکتها و عرضهکنندگان در مورد اینکه چه محصولی به بازار ارایه شود تا فروش بیشتری داشته باشند، کمک خواهد کرد. بنابراین، شناخت نیازها و خواستههای مصرفکنندگان و درک رفتار خرید آنها گامی مؤثر در جهت برآوردن انتظاراتشان و در نهایت افزایش مصرف ماهی خواهد بود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 256 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور | fa_IR |
| dc.publisher | Agricultural Research,Education and Extension Organization | en_US |
| dc.relation.ispartof | مجله علمی شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110262 | |
| dc.subject | سلایق مصرفی | fa_IR |
| dc.subject | الگوی خرید | fa_IR |
| dc.subject | مصرف ماهی | fa_IR |
| dc.subject | ساری | fa_IR |
| dc.title | بررسی الگو و سلایق خرید مصرفکنندگان ماهی در شهر ساری | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشــتی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 25 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 103 | |
| dc.citation.epage | 112 | |