مطالعه تأثیر باکتری ویسلا سیبریا( Weissella cibaria) بر فاکتورهای رشد در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)
(ندگان)پدیدآور
هاشمی مفرد, سیده مرضیهستاری, مسعودخوش خلق, مجید رضاشناور ماسوله, علیرضاعباسعلی زاده, علیرضانوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
مطالعه حاضر به منظور بررسی اثرباکتری ویسلا سیبریا (Weissella cibaria) به عنوان یک پروبیوتیک بر روی فاکتورهای رشد تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) انجام شد. این ماهی با میانگین وزنی 04/0±55/ 143 گرم در 4 تیمارهر یک با سه تکرار در 12 مخزن فایبر گلاس به مدت 60 روز (تیر، مرداد و شهریور) در معرض تیمارهایآزمایشی شامل: 2/0 گرم پروبیوتیک با دوز CFU/g107 برای تیمار اول (TA)،2 گرم پروبیوتیک با دوز CFU/g 108 برای تیمار دوم (TB)،20 گرم پروبیوتیک با دوز CFU/g 109 برای تیمار سوم (TC) و جیره بدون پروبیوتیک به عنوان تیمار شاهد (C) قرار گرفت و در پایان آزمایش ضمن اندازه گیری برخی شاخص های رشد به تجزیه و تحلیل آماری میانگین ها (ANOVA one- way- 95% )پرداخته شد. گرچه همه تیمارهایی که پروبیوتیک مصرف کردند با افزایش معنی داری در پارامترهایضریب رشد ویژه (SGR)، ضریب تبدیل غذایی (FCR)، بازده مصرف پروتئین (PER)، درصد افزایش وزن بدن (BWI) نسبت به گروه شاهد مواجه شدند(P0.05). بنابراین استفاده از این نوعپروبیوتیک می تواند در بهبود پارامترهای رشد تاسماهی سیبری مؤثر واقع شود.
کلید واژگان
تاسماهی سیبریپروبیوتیک
رشد
ویسلا سیبریا
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2016-06-211395-04-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
شاپا
1026-13542322-5998




