مرور دوره 25, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 12 از 12
- 
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی پپتید های تخلیص شده از هیدورلیز روتیفر Brachionus plicatilis (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-06-21)روتیفرها گروه مهمی از زئوپلانکتون های اکوسیستم های آبی را تشکیل داده و دارای مقادیر نسبتاً زیادی از اسیدهای چرب غیر اشباع، پروتئینها و پپتیدها می باشند. روتیفر ها از جملهBrachionus plicatilis به عنوان یکی از منابع مهم ...
 
- 
اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری(Mugil cephalus Linnaeus,1758) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-06-21)تحقیق حاضر بمنظور بررسی اثر عصاره جلبک پادینا (Padina astraulis) بر شاخصهای رشد (وزن نهایی و میزان رشد روزانه)، تغذیه (ضریب تبدیل غذایی، میزان غذای دریافتی، کارایی مصرف پروتئین، کارایی مصرف چربی)، ترکیب شیمیایی (میزان ...
 
- 
بررسی ساختار ژنتیکی جمعیت شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) مناطق مختلف با استفاده از ردیفیابی منطقه کنترل DNA میتوکندریایی (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-06-21)در مطالعه حاضر ساختار ژنتیک جمعیت شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) ، با استفاده از ناحیه کنترلی میتوکندریایی (D-loop) و روش توالییابی DNA مورد بررسی قرار گرفت. به همین منظور تعداد 132 نمونه شاه میگو از مناطق ...
 
- 
بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-06-21)هدف این پژوهش بهینه سازی نانو ریزپوشانی اسیدهای چرب امگا-3 با استفاده از روش کوآسرواسیون مرکب با روش سطح پاسخ (RSM) در قالب طرح مرکب مرکزی (CCD) بود، لذا نانو ذرات حاوی امگا-3 توسط دیواره ژلاتین پوست ماهی قزل آلای رنگین ...
 
- 
یافته کوتاه: تاثیر دوره های گرسنگی کوتاه مدت و تغذیه مجدد بر برخی فاکتورهای رشد، تغذیه ای و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه ماهی ماکرو زرد (Labidochromis caeruleus) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-06-21)
 
- 
فعالیت آنزیمهای گوارشی و شاخصهای رشد و تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیرههای غذایی حاوی نانوذره نیکل و سیلیمارین (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-06-21)توسعه سریع و افزایش روز افزون استفاده از نانو ذرات موجب نگرانیهایی در زمینه احتمال ورود این مواد به محیطهای آبی و بروز مسمومیت در آبزیان شده است. هدف مطالعه حاضر ارزیابی تجویز خوراکی ترکیب حفاظت کننده سیلیمارین به منظور ...
 
- 
مقایسه غلظت آهن در اندام های عضله، کبد و آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در استخرهای پرورش ماهیان گرم آبی در استان خوزستان (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-06-21)در این پژوهش، غلظت فلز آهن در بافتهای عضله، کبد و آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در استخرهای پرورشی به عنوان تالابهای انسانساخت در مسیر رودخانه کارون، در سه منطقه شوشتر، اهواز و خرمشهر در استان خوزستان در پاییز ...
 
- 
بررسی DNA ریزماهواره در ساختار ژنتیکی ماهی کفال طلایی (Liza aurata) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-06-21)ساختار ژنتیکی ماهی کفال طلایی Liza aurata در حوضه جنوبی دریای خزر با استفاده از جایگاههای ریزماهواره بررسی گردید. در مجموع 120 نمونه ماهی کفال بالغ از چهار منطقه تالاب انزلی، رامسر، فریدونکنار و تالاب گمیشان جمع آوری شد. ...
 
- 
تاثیر مصرف پودر سیر خام (Allium sativum) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب بدن میگوی پا سفید ((Litopenaeus vannamei پرورش یافته با آب دریای خزر (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-06-21)این مطالعه به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر سیر خام بر روی برخی شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیبات بدن میگوی پا سفید ((Litopenaeus vannamei پرورش یافته با آب دریای خزر صورت پذیرفت. بدین منظور، 4 گروه از میگوها با میانگین ...
 
- 
اثرات هیستوپاتولوژیک کلرید کادمیوم بر بافت کبد و آبشش ماهی نازک Chondrostoma regium (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-06-21)بوم سازگان آبی هر روزه، دریافت کننده حجم وسیعی از آلایندههایی همچون فلزات سنگین، هیدروکربنها، آفتکشها و مواد آلی هستند. هدف از انجام این تحقیق بررسی اثرات کلرید کادمیوم بر بافت های کبد و آبشش ماهی نازک Chondrostoma ...
 
- 
بررسی تغییرات و پایداری اسیدهای چرب چندغیراشباع (PUFA) و ضریب پلی ان (Polyen Index) در برگر تلفیقی ماهی کیلکا - کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتیگراد (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-06-21)فرآورده غذایی برگر از شاخص ترین فرآورده های خمیری از گوشت ماهی و گوشت قرمز محسوب میگردد . در حال حاضر برگر از زایدات و گوشت قرمز با کیفیت های متفاوت در کشور تولید و عرضه شده که از ارزش غذایی چندانی برخوردار نمیباشد . استفاده ...
 
- 
فعالیت آنزیم های گوارشی روده تحت تأثیر نسبت های مختلف مکمل های غذایی متیونین و لیزین در جیره غذایی ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-06-21)این تحقیق با هدف مطالعه اثرات نسبتهای مختلف مکملهای غذایی متیونین و لیزین بر فعالیت آنزیمهای گوارشی روده در ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta) طراحی و اجرا گردید. ۱۸۰ قطعه ماهی جوان صبیتی با میانگین وزنی 4/1± 38/31 گرم ...
 



