مرور دوره 22, شماره 3 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 14 از 14
-
اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)در این تحقیق از عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea) به منظور ارزیابی برخی از شاخصهای ایمنی شناسی و خونشناسی در بچه ماهیان قزلآلا (باوزن متوسط 16گرم و در دمای 20-14 درجه سانتیگراد) و مقاومت آنها در برابر استرپتوکوکوس اینیایی ...
-
ارزیابی صید و ذخایر ماهی کیلکای معمولی(Clupeonella cultriventris caspia ) در سواحل ایرانی دریای خزر طی سالهای 1375 الی 1390
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)در این تحقیق وضعیت صید و ذخایر کیلکای معمولی طی سالهای 90-1375 مورد ارزیابی کمی و کیفی قرار گرفته و امکان بازسازی ذخایر این ماهی در دریای خزر بررسی شد. نتایج نشان می دهد صید این ما هی که در سالهای 1379 الی 1382 بین 5000 ...
-
بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)هدف از این تحقیق بررسی تاثیر انجماد کند و تند روی تغییرات حسی، مقدار آبچک (Drip)، ریز ساختمان(Microstructure)و ترکیبات تقریبی فیله ماهی تیلاپیای نیل (( (SEM) بررسی شد. نتایج نشان داد که مقدار رطوبت، خاکستر، پروتئین و چربی ...
-
بررسی تغییرات ترکیبات نیتروژنی، میکروبی و الگوی الکتروفورز در حین فرآیند تخمیر مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)مهیاوه، نام سس ماهی سنتی ایرانی است، محصولی با عطر و طعم مشخص که از تخمیر ماهیان ریز و کممصرف آنچوی و ساردین در حضور غلظت بالای نمک حاصل میشود و عمدتا به عنوان طعم دهنده و چاشنی غذایی در استانهای جنوبی ایران از جمله ...
-
بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کیلکا- کپور نقره ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلیسیوس
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)برگر تلفیقی ماهی کیلکا و کپور نقره ای فرآورده ای است که از مخلوط گوشت چرخ شده ماهی کیلکا و کپور نقره ای، طعم دهنده ها ، پر کننده ها ، سبزیجات و ادویه های مختلف تهیه می گردد. این تحقیق جهت تعیین شاخص های فساد و عمر ماندگاری ...
-
بررسی عوامل انسانی و موقعیت زمانی و مکانی موثر بر وقوع حوادث شغلی در صنعت ماهیگیری در ایران (1390-1386)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)ماهیگیری تجاری در تمام جهان صورت می گیرد و در آن نرخ بالای حوادث منجر به فوت و آسیب های شدید شغلی غیر فوتی رخ می دهد. هدف از این مطالعه، بررسی حوادث رخ داده در صنعت ماهیگیری می باشد. این مطالعه توصیفی- مقطعی بوده و با ...
-
بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونیهای پرورشدهندگان ماهیان گرم آبی (مطالعه موردی استان گیلان و مازندران)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)هدف اصلی این تحقیق بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونیهای تولید ماهیان گرم آبی و عوامل موثر بر نیازهای آموزشی مزبور میباشد. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی- همبستگی بوده که با رویکرد پیمایشی اجرا شده است. ...
-
تاثیر عوامل خطر محیطی در بروز استرپتوکوکوزیس در مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) رودخانه هراز به روش Logistic Regression
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)استرپتوکوکوزیس یک بیماری عفونی باکتریایی است که در اکثر مراکز تکثیر و پرورش ماهیان سردابی (قزلآلای رنگین کمان) کشور مشاهده شده است. در بروز و همه گیری این بیماری عواملی از جمله حرارت، نیتریت، نیترات، آمونیوم، کدورت آب، ...
-
تأثیر اعمال دورههای طولانی مدت گرسنگی و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب بدن در بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1969)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)مطالعه حاضر جهت بررسی پاسخ بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baerii) به دورههای گرسنگی، محدودیت غذایی و غذادهی کامل به مدت 8 هفته انجام گردید. در این تحقیق 270 عدد بچه ماهی در قالب سه تیمار (به همراه سه تکرار) در 9 مخزن ...
-
شاخص های تغذیهای گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) دریای عمان (سیستان و بلوچستان)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)مطالعه رژیم غذایی گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) با بررسی 132 عدد ماهی صید شده از آب های دریای عمان، استان سیستان و بلوچستان، به مدت یک سال (91-1390) انجام گرفت. در بررسی معده نمونه ها، 31% معده ها پر، 33% نیمه پر و 36% ...
-
فعالیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum) و نیسین در مهار باکتری Streptococcus iniaeدر محیط آزمایشگاه و فیله قزل آلا
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)اثر ضد باکتریایی غلظت های متفاوت اسانس زیره سبز(0، 005/0، 015/0، 045/0، 135/0، 405/0 درصد) و نیسین(0، 125/0، 25/0، 5/0، 75/0 میکروگرم بر لیتر) در محیط آزمایشگاه و مدل غذایی (فیله ماهی قزل آلا) برای مهار باکتری Streptococcus iniae ...
-
قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)به منظور بررسی اثر ترکیبی مقادیر مختلف اسیدهای چرب ضروری امگا 3 HUFA و سطوح ویتامین E جیره بر رشد، قابلیت هضم و ابقاء ظاهری اسیدهای چرب و بکارگیری چربی در بچه ماهی نورس آزاد دریای خزر، HUFA و سطوح ویتامین E جیره بر رشد، ...
-
پایش زیستی فلزات سنگین (Pb, Cd, Fe, Zn, Ni, Cu) توسط بافت های مختلف سیاه ماهی فلس ریز (Capoeta damascina) در رودخانه سزار، استان لرستان
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)این مطالعه به منظور اندازه گیری و مقایسه میزان تجمع فلزات سنگین سرب، کادمیوم، آهن، روی، نیکل و مس در بافت های آبشش و عضله سیاه ماهی فلس ریز (Capoeta damascina) تعیین گردید. در میان فلزات سنگین بالاترین غلظت در بافت های ...
-
یافته علمی کوتاه: اولین گزارش میگوی Macrobrachium nipponense در تالاب های آلاگل،آلماگل و آجی گل استان گلستان
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-05-22)



