نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسیاری, محمدfa_IR
dc.contributor.authorبابالار, مصباحfa_IR
dc.contributor.authorکلانتری, سیامکfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T22:34:35Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T22:34:36Z
dc.date.available1399-08-01T22:34:35Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T22:34:36Z
dc.date.issued2012-02-20en_US
dc.date.issued1390-12-01fa_IR
dc.identifier.citationسیاری, محمد, بابالار, مصباح, کلانتری, سیامک. (1390). تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری. علوم باغبانی ایران, 42(4), 339-347.fa_IR
dc.identifier.issn2008-482X
dc.identifier.issn2423-7930
dc.identifier.urihttps://ijhs.ut.ac.ir/article_24228.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/466772
dc.description.abstractبه منظور کاهش سرمازدگی میوههای انار رقم رباب فارس در سردخانه، میوه‌ها قبل از انبار در غلظتهای 7/0، 4/1 و 2 میلی‌مولار اسید سالیسیلیک به مدت 10 دقیقه غوطهور شدند. میوه‌ها به مدت 4 ماه در انبار سرد (دمای °C2 و رطوبت نسبی 85 تا 90 درصد) نگهداری و در فواصل زمانی 1 ماه، از انبار خارج و میزان سرمازدگی و برخی پارامترهای بیوشیمیایی آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش دوره نگهداری میزان سرمازدگی و نشت یونی افزایش یافت اما در میوههای تیمار شده روند افزایش بسیار کندتر از میوههای شاهد بود. با افزایش دوره انبارمانی و غلظت اسید سالیسیلیک، فعالیت آنزیم فنیل‌آلانین‌آمونیالیاز افزایش یافت. در طول دوره انبارمانی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و میزان ویتامین ث در میوههای شاهد کاهش شدیدی داشت اما در میوههای تیمار شده این کاهش بسیار اندک بود. همچنین مواد جامد محلول و pH میوه‌ها در طول دوره انبارمانی افزایش و اسیدیته قابل تیتراسیون کاهش یافت. اسید سالیسیلیک از میان صفات مربوط به کیفیت میوه، تنها بر اسیدیته قابل تیتراسیون اثر داشت و باعث کاهش آن شد. در کاهش میزان سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه، تیمار 4/1 میلی‌مولار اسید سالیسیلیک بهتر از دیگر تیمارها تشخیص داده شد. نتایج این آزمایش بیانگر تأثیر مثبت اسید سالیسیلیک در کاهش سرمازدگی و حفظ ظرفیت آنتی‌اکسیدانی انار رقم رباب فارس در سردخانه می‌باشد.fa_IR
dc.format.extent262
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehranen_US
dc.relation.ispartofعلوم باغبانی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Horticultural Scienceen_US
dc.subjectدوره انبارمانیfa_IR
dc.subjectشاخص سرمازدگیfa_IR
dc.subjectکیفیت میوهfa_IR
dc.subjectنشت یونیfa_IR
dc.titleتأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentاستادیار دانشکده کشاورزی، دانشگاه ایلامfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرجfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرجfa_IR
dc.citation.volume42
dc.citation.issue4
dc.citation.spage339
dc.citation.epage347


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد