مرور دوره 42, شماره 4 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
ارزیابی اثر تراکم بالای بنه و سه روش کاشت بر برخی از ویژگیهای زراعی زعفران (Crocus sativus L.) و رفتار بنهها
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-02-20)بهمنظور بررسی تأثیر تراکمهای بالا و روشهای مختلف کشت بنه زعفران (Crocus sativus L.) بر برخی خصوصیات زراعی و رفتار بنهها، مطالعهای در سه سال زراعی 86-85، 87-86 و 88-87 بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی ...
-
اثر هومیک اسید بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی چمن اسپیدیگرین
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-02-20)امروزه استفاده از تحریککنندههای زیستی مانند ترکیبات هوموسی در مدیریت چمن مرسوم شده است. از اهداف استفاده از این ترکیبات، افزایش استقرار چمن و تحریک آن به تحمل تنش است. هدف از انجام این آزمایش مطالعه تأثیر هومیک اسید بر ...
-
مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتیاکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روشهای کشاورزی ارگانیک، تلفیقی و متداول
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-02-20)در این پژوهش، اثر تیمارهای ارگانیک، تلفیقی و متداول بر کیفیت میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در زمان برداشت بررسی شد. صفاتی مانند اندازه میوه، سفتی بافت، مواد جامد محلول (TSS)، اسیدیته قابل تیتراسیون (TA)، کلروفیل کل، کارتنوئید ...
-
تأثیر تیمار کوتاه مدت (پالسی) هینوکیتیول، هومیک اسید، ساکارز و تیوسولفات نقره بر عمر گلجایی گل بریدنی سوسن رقم Yelloween
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-02-20)به منظور بررسی تأثیر تیمارهای هینوکیتیول (1/0، 1، 5 و 10 میکرومولار)، هومیک اسید (100، 500، 1000، 5000 و 10000 میلیگرم بر لیتر)، ساکارز (5/2، 5، 5/7 و 10 درصد) و تیوسولفات نقره (25/0 ، 5/0، 1 و 2 میلیمولار)، بر عمر گلجایی ...
-
تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی، فعالیت آنتیاکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-02-20)به منظور کاهش سرمازدگی میوههای انار رقم رباب فارس در سردخانه، میوهها قبل از انبار در غلظتهای 7/0، 4/1 و 2 میلیمولار اسید سالیسیلیک به مدت 10 دقیقه غوطهور شدند. میوهها به مدت 4 ماه در انبار سرد (دمای °C2 و رطوبت نسبی 85 ...
-
بررسی زمان، شدت و تغییرات آناتومیکی مرگ جوانه (Bud necrosis) در مرحله رشد و نموی انگور رقم عسکری
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-02-20)مرگ جوانه اولیه (Primary bud necrosis) یک ناهنجاری فیزیولوژیکی است که موجب کاهش عملکرد در تاکستانها میگردد. پژوهش حاضر به منظور تعیین زمان و شدت بروز مرگ جوانه و مطالعه تغییرات آناتومیکی در جوانههای در حال تکامل انگور ...
-
بررسی میزان نرخ فتوسنتزکل و الگوی رشد در 9 رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rhed.) در شرایط آب و هوایی تهران
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-02-20)شناخت نیازهای اکولوژیکی، فرایندهای رشد و نمو درختان میوه برای حصول به عملکردی مطلوب در صنعت میوهکاری ضروری میباشد. همچنین با تعیین الگوی رشد میتوان طول دوره رشد و نمو میوه و مراحل بحرانی رشد جهت اعمال مدیریت صحیح در باغ ...



