مرور دوره 40, شماره 4 بر اساس عنوان

  • اثرات پرتوتابی UV-C و کلرید کلسیم بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم زعفرانی 

    حمزه زاد, خلیل؛ ربیعی, ولی؛ ناصری, لطفعلی؛ همتی, سیاوش (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-02-20)
    در این مطالعه برای افزایش عمر انباری و کیفیت میوه هلو رقم زعفرانی، میوه‌ها با اشعه ماوراء بنفش (UV-C) با شدت 2-Wcm 4- 10× 435 /1 با سه زمان مختلف صفر (شاهد)، 5 و 15 دقیقه و همچنین غوطه‌وری در محلول کلریدکلسیم با دو غلظت ...

  • بررسی تنوع ژنتیکی 608 ژنوتیپ بذری گردو (Juglans regia) و انتخاب برخی از ژنوتیپ‎های دارای صفات برتر 

    ابراهیمی, عزیز؛ فتاحی مقدم, محمدرضا؛ زمانی, ذبیح اله؛ وحدتی, کورش (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-02-20)
    به منظور بررسی تنوع ژنتیکی و شناسایی ژنوتیپ‎های دارای صفات برتر گردو، 608 ژنوتیپ مختلف گردو در شهرستان نی‌ریز ارزیابی و نتایج آن ثبت شد. صفاتی از قبیل رنگ مغز، شکل میوه، روزنه انتهای میوه، بافت پوست و گوشتی بودن مغز کدبندی ...

  • تاثیر شوری محلول غذایی بر رشد، عملکرد و صفات کیفی گوجه‌فرنگی در سیستم کشت بدون خاک 

    لایق, معصومه؛ پیوست, غلامعلی؛ سمیع زاده, حبیب¬اله؛ خصوصی, محمد (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-02-20)
    به منظور بررسی اثرات شوری محلول غذایی بر رشد، عملکرد و صفات کیفی گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill. cv. Falkato) در سیستم کشت کیسه‌‌ای، آزمایشی در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با چهار سطح هدایت الکتریکی 5/1 (شاهد) ...

  • تأثیر شوری بر شاخص‌های رشد در نه پایه مرکبات 

    خوشبخت, داوود؛ رامین, علی اکبر؛ بانی نسب, بهرام؛ آقاجان زاده, سیروس (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-02-20)
    شوری یکی از بزرگترین عوامل محدودکننده رشد گیاهان و تولید محصول در بسیاری از نقاط جهان می‎باشد که از دیر باز مورد توجه بوده است. مرکبات جزء گیاهان حساس به شوری می‌باشند. از آنجا که گونه‌های تجاری مرکبات به صورت پیوندی تکثیر ...

  • تأثیر نوع پایه بر غلظت عناصر معدنی و محتوای کلروفیل برگ پیوندک لیموشیرین (Citrus limettiodes) 

    ابوطالبی, عبدالحسین؛ حسن زاده, حامد؛ عربزادگان, محمدصادق (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-02-20)
    در این پژوهش تاثیر چهار پایه مرکبات شامل نارنج (Citrus aurantium)، بکرائی(C. reticulata × C. auralimetta)، لیموآب (C. aurantifolia) و ولکامرلمون(C. volkameriana)? بر میزان کلروفیل و غلضت عناصر معدنی (نیتروژن، فسفر، پتاسیم، ...

  • تعیین آستانه طول روز و درجه حرارت تجمعی برای تشکیل سوخ و آنالیز رشد رقم‌های پیاز 

    دارابی, عبدالستار؛ کاشی, عبدالکریم؛ بابالار, مصباح؛ خدادادی, محسن (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-02-20)
    به منظور تعیین آستانه طول روز و درجه حرارت تجمعی برای تشکیل سوخ و آنالیز رشد رقم‌های قرمز ایرانشهر، سفید بهبهان و پریماورا آزمایشی به مدت یکسال (1386-1385) در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بهبهان در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی ...

  • ریزازدیادی انجیر رقم جامی کن با استفاده از کشت مریستم 

    صحرارو, امیر؛ بابالار, مصباح؛ عبادی, علی؛ کوهی حبیبی, مینا (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-02-20)
    در این تحقیق، ریزازدیادی گیاه انجیر رقم جامی کن از مریستم انتهایی گیاهچه‎های رشد یافته در شرایط گلخانه مورد بررسی قرار گرفت. برای مرحله استقرار اندازه ریزنمونه مریستمی در دو سطح (4/0-2/0 و 7/0-5/0 میلیمتر)، نوع محیط کشت ...

  • سنگ‎های آپاتیت ایران در کشت زئوپونیک رز و بررسی امکان جایگزین کردن آنها با کودهای فسفاته 

    بابالار, مصباح؛ ذوالفقاری, مریم؛ نادری, روح¬انگیز؛ عسگری سرچشمه, محمدعلی؛ یزدانی, حسین (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-02-20)
    این تحقیق به منظور بررسی امکان استفاده از سنگ‎های آپاتیت ایران در سیستم زئوپونیک و ارزشیابی این مواد به عنوان جایگزینی برای کودهای فسفاته در کشت رز گلخانه‌ای در طی سال‎های 85-1384 و در گلخانه‌های گروه علوم باغبانی پردیس ...