مرور دوره 46, شماره 3 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 12 از 12
-
اثر ترینگزاپک اتیل و تنش پاخوری بر خصوصیات فیزیولوژیک و مورفولوژیک فستوکای پابلند رقم ربل (Festuca arundinacea cultivar Rebel)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-10-23)استفاده از کندکنندههای رشد گیاهی ازجمله ترینگزاپک اتیل در مدیریت چمن بسیار مرسوم و معمول شده است. ازجمله اهداف استفاده از این ترکیبات کاهش رشد عمودی چمن، افزایش تراکم و مقاومت به تنشهای زیستی و غیرزیستی است. هدف از ...
-
اثر مقادیر مختلف آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از خصوصیات کیفی محصول سیب رقم فوجی Domestica cv.Fuji) (Malus
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-10-23)اثــر محلولپاشی آهن و کاربرد خاکی نیتروژن هر یک در سه سطح متفاوت (آهن: صفر، 5 و 10 میلیگرم در لیتر و نیتروژن: صفر، 40 و 60 میلیگرم در کیلوگرم) بر عملکرد و برخی خصوصیات کیـفی محصول سیـــب رقم فوجیdomestica cv. ...
-
اثر کائولین بر فیزیولوژی درخت، آفتابسوختگی سطحی و خواص کمّی و کیفی میوۀ دو رقم تجاری سیب
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-10-23)مطالعۀ حاضر بهمنظور بررسی آثار کاربرد کائولین برای کاهش آثار سوء دماهای بالا بهویژه آفتابسوختگی میوه در سیب انجام شد. تیمارهای استفادهشده در این پژوهش شامل چهار غلظت کائولین (0،2، 4 و 6 درصد) روی دو رقم مهم و تجاری سیب ...
-
ارزیابی تحمل به خشکی و کیفیت ظاهری در برخی از تودههای فستوکای بلند جمعآوریشده از نقاط مختلف ایران
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-10-23)با هدف شناسایی یک چمن نیازمند مراقبت پایین، مقاومت به خشکی جمعیتهای فستوکای بلند جمعآوریشده از نقاط مختلف ایران در مرحلۀ جوانهزنی بررسی شد و سپس خصوصیتهای چمنی جمعیتهای منتخب با روش آنالیز عکسهای دیجیتال ارزیابی شد. ...
-
ارزیابی خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی در چهار ژنوتیپ بادام پیوندشده روی پایۀ GF677 تحت تنش شوری
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-10-23)ترکیب پایه و پیوندک، خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی برگ و ریشۀ بادام را در شرایط شوری، تحتتأثیر قرار میدهد. در این پژوهش، آثار شوری آب بر خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی برگ و ریشۀ تعدادی از ژنوتیپها و ارقام بادام ...
-
تأثیر سطوح مختلف تنش خشکی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیوشیمیایی سه رقم ریحان (Ocimum basilicum L.)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-10-23)این پژوهش بهمنظور بررسی اثر سطوح مختلف آبیاری بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم اصلاحشدۀ ریحان در دانشگاه فردوسی مشهد در سال 1391 انجام شد. آزمایش گلدانی بهصورت فاکتوریل بر پایۀ طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار ...
-
تأثیر محلولپاشی نفتالین استیک اسید و تراش بوته بر رشد، عملکرد و کیفیت میوۀ خربزۀ توده خاتونی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-10-23)بهمنظور بررسی آثار نفتالین استیک اسید و تراش بوته بر رشد، عملکرد و کیفیت میوۀ خربزۀ توده خاتونی، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در مزرعۀ پژوهشی دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجان در سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش ...
-
تأثیر نانوذرات نقرۀ بیولوژیک بر رشد باکتری های موجود در محلول های نگهدارنده و افزایش عمر گلجایی گل شاخهبریدنی رز رقم ’وایت نااُمی‘
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-10-23)در این پژوهش نانوذرات نقرۀ تولیدشده با استفاده از عصارۀ گلبرگهای زعفران در 3 آزمایش جداگانه در جلوگیری از رشد باکتریهای موجود در محلول نگهدارنده با هدف افزایش عمر گلجایی گل شاخهبریدۀ رز رقم 'وایت نااُمی‘ به کار برده ...
-
تعیین نیازهای سرمایی و گرمایی قلمههای انگور و تغییر کربوهیدرات و هورمونها در دورۀ سرمادهی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-10-23)این پژوهش بهمنظور تعیین نیاز سرمایی و گرمایی انگور رقمهای رطبی، سیاه شیراز و یاقوتی انجام شد. همچنین تغییر کربوهیدراتها و هورمونهای درونی در رقم یاقوتی سیاه در دورۀ سرمادهی بررسی شد. بدین منظور، قلمههای یکاندازه (30 ...
-
مقایسۀ کمّی بیان ژن های CBF1 و CBF4 تحت تنش سرما در ارقام انگور وینیفرا (Vitis vinifera L.) خلیلی دانه دار، شاهرودی و گونۀ ریپاریا (Vitis riparia)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-10-23)با توجه به اینکه انگور از جنبۀ اقتصادی اهمیت خاصی دارد، انجام مطالعاتی برای بررسی جنبههای متفاوت فرایندهایی که منجر به ایجاد مقاومت در برابر سرماهای غیرمنتظرۀ پاییز یا دیررس بهاره میشود، ضروری به نظر میرسد. در این ...
-
کاربرد قبل از برداشت پلی آمین ها بر ویژگی های کیفی و عمر پس از برداشت میوۀ کیوی رقم هایوارد
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-10-23)مهمترین مشکلات میوۀ کیوی طی انبارمانی، عارضۀ نرمشدگی و آلودگی میکروبی است. برای رفع این مشکلات تیمار قبل از برداشت پوتریسین و اسپرمیدین بر پتانسیل انبارمانی میوۀ کیوی رقم هایوارد بررسی شد. محلولپاشی برگی غلظتهای مختلف ...



