مرور دوره 47, شماره 1 بر اساس موضوع "تحمل"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
بررسی تغییرپذیریهای عناصر غذایی، ویژگیهای رشدی و فیزیولوژیک در چند رقم و دورگه بینگونهای انگور در شرایط تنش شوری ناشی از کلرید سدیم
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2016-05-21)انتخاب انگورهای متحمل به شوری بهعنوان پایه یا رقم و یافتن شاخصهایی برای غربال ژنوتیپهای متحمل، بسیار اهمیت دارد. به این منظور تأثیر چند غلظت کلرید سدیم (0، 50، 100 و 150 میلیمولار) روی طول ریشه، وزن خشکریشه و ساقه، ...
-
بررسی توزیع عناصر (پتاسیم، سدیم و کلر) در برخی ژنوتیپهای انگور (Vitis vinifera) در شرایط شوری
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2016-05-21)شوری بهعنوان یکی از مهمترین تنشهای محیطی، تولید بسیاری از محصولات کشاورزی و باغی را با مخاطره روبرو کرده است. آیندۀ تولید انگور (Vitis vinifera L.) بهعنوان یکی از مهمترین محصولات اقتصادی بخش باغبانی درگرو ...



