| dc.contributor.author | صادق پور, صابر | fa_IR |
| dc.contributor.author | ناصری, لطفعلی | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-01T22:00:37Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-10-22T22:00:38Z | |
| dc.date.available | 1399-08-01T22:00:37Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-10-22T22:00:38Z | |
| dc.date.issued | 2014-10-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1393-08-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2013-07-16 | en_US |
| dc.date.submitted | 1392-04-25 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | صادق پور, صابر, ناصری, لطفعلی. (1393). تأثیر کیتوسان بر پرآوری درون شیشهای انگور رقم ‘بیدانه قرمز’. به زراعی کشاورزی, 16(3), 653-661. doi: 10.22059/jci.2014.53265 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 8337-2008 | |
| dc.identifier.issn | 2345-6957 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/jci.2014.53265 | |
| dc.identifier.uri | https://jci.ut.ac.ir/article_53265.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/465112 | |
| dc.description.abstract | <strong>در پژوهش حاضر، اثر غلظتهای مختلف کیتوسان (صفر، 10، 20، 40 و 80 میلیگرم در لیتر محیط کشت) با وزن مولکولی پایین، در پرآوری دورن شیشهای انگور ‘بیدانة قرمز' بررسی شد. سی روز پس از استقرار، شاخسارههای طویلشده روی محیط کشت نصف غلظت موراشیگ و اسکوگ حاوی 5/0 میلیگرم در لیتر بنزیل آمینوپورین (BAP)و 1/0 میلیگرم در لیتر اسید ایندول بوتیریک (IBA) و غلظتهای مختلف کیتوسان در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تکرار قرارگرفت. براساس نتایج، بیشترین پرآوری (6/7 شاخساره بر ریزنمونه)، وزن خشک و تر تودة گیاهی، سطح برگ و شاخص کلروفیل از غلظت 40 میلیگرم در لیتر کیتوسان به دست آمد. بیشترین طول شاخساره و قطر شاخساره در غلظت 20 و 40 میلیگرم در لیتر کیتوسان مشاهده شد. بیشترین طول میانگره در هر دو محیط کشت شاهد و 40 میلیگرم در لیتر کیتوسان مشاهده شد. بهطور کلی، اثر غلظت 40 میلیگرم در لیتر کیتوسان در بهبود شاخصهای پرآوری انگور رقم ‘بیدانة قرمز' معنادار بود. از اینرو، میتوان آن را مادة محرک رشد در افزایش پرآوری درون شیشهای انگور رقم ‘بیدانة قرمز' استفاده کرد.</strong> | fa_IR |
| dc.format.extent | 952 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تهران، پردیس ابوریحان | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tehran, College of Abureyhan | en_US |
| dc.relation.ispartof | به زراعی کشاورزی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Crops Improvement | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/jci.2014.53265 | |
| dc.subject | ایندول بوتیریک اسید | fa_IR |
| dc.subject | بنزیل آمینوپورین | fa_IR |
| dc.subject | تعداد شاخساره | fa_IR |
| dc.subject | ریزازدیادی | fa_IR |
| dc.subject | شاخص کلروفیل | fa_IR |
| dc.title | تأثیر کیتوسان بر پرآوری درون شیشهای انگور رقم ‘بیدانه قرمز’ | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی کارشناسیارشد، گروه علوم باغبانی، دانشکدة کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار گروه علوم باغبانی، دانشکدة کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 16 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 653 | |
| dc.citation.epage | 661 | |