نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorصادق پور, صابرfa_IR
dc.contributor.authorناصری, لطفعلیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T22:00:37Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T22:00:38Z
dc.date.available1399-08-01T22:00:37Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T22:00:38Z
dc.date.issued2014-10-23en_US
dc.date.issued1393-08-01fa_IR
dc.date.submitted2013-07-16en_US
dc.date.submitted1392-04-25fa_IR
dc.identifier.citationصادق پور, صابر, ناصری, لطفعلی. (1393). تأثیر کیتوسان بر پرآوری درون شیشه‌ای انگور رقم ‘بی‌دانه قرمز’. به زراعی کشاورزی, 16(3), 653-661. doi: 10.22059/jci.2014.53265fa_IR
dc.identifier.issn8337-2008
dc.identifier.issn2345-6957
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jci.2014.53265
dc.identifier.urihttps://jci.ut.ac.ir/article_53265.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/465112
dc.description.abstract<strong>در پژوهش حاضر، اثر غلظت‌های مختلف کیتوسان (صفر، 10، 20، 40 و 80 میلی‌گرم در لیتر محیط کشت) با وزن مولکولی پایین، در پرآوری دورن شیشه‌ای انگور ‘بی‌دانة قرمز' بررسی شد. سی روز پس از استقرار، شاخساره‌های طویل‌شده روی محیط کشت نصف غلظت موراشیگ و اسکوگ حاوی 5/0 میلی‌گرم در لیتر بنزیل آمینوپورین  (BAP)و 1/0 میلی‌گرم در لیتر اسید ایندول بوتیریک (IBA) و غلظت‌های مختلف کیتوسان در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تکرار قرارگرفت. براساس نتایج، بیشترین پرآوری (6/7 شاخساره بر ریزنمونه)، وزن خشک و تر تودة گیاهی، سطح برگ و شاخص کلروفیل از غلظت 40 میلی‌گرم در لیتر کیتوسان به دست آمد. بیشترین طول شاخساره و قطر شاخساره در غلظت 20 و 40 میلی‌گرم در لیتر کیتوسان مشاهده شد. بیشترین طول میان‌گره در هر دو محیط کشت شاهد و 40 میلی‌گرم در لیتر کیتوسان مشاهده شد. به‌طور کلی، اثر غلظت 40 میلی‌گرم در لیتر کیتوسان در بهبود شاخص‌های پرآوری انگور رقم ‘بی‌دانة قرمز' معنادار بود. از این‌رو، می‌توان آن را مادة محرک رشد در افزایش پرآوری درون شیشه‌ای انگور رقم ‘بی‌دانة قرمز' استفاده کرد.</strong>fa_IR
dc.format.extent952
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofبه زراعی کشاورزیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Crops Improvementen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jci.2014.53265
dc.subjectایندول بوتیریک اسیدfa_IR
dc.subjectبنزیل آمینوپورینfa_IR
dc.subjectتعداد شاخسارهfa_IR
dc.subjectریزازدیادیfa_IR
dc.subjectشاخص کلروفیلfa_IR
dc.titleتأثیر کیتوسان بر پرآوری درون شیشه‌ای انگور رقم ‘بی‌دانه قرمز’fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی‌ارشد، گروه علوم باغبانی، دانشکدة کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم باغبانی، دانشکدة کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایرانfa_IR
dc.citation.volume16
dc.citation.issue3
dc.citation.spage653
dc.citation.epage661


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد