مرور دوره 16, شماره 3 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 56
| موضوع |
|---|
| اسانس [1] |
| اسیدهای چرب [1] |
| الایزا [1] |
| آزمون گیاه محک [1] |
| آنتوسیانین [1] |
| آنزیم های آنتی اکسیدانت [1] |
| ایمونوپرینتینگ [1] |
| بتاکاروتن [1] |
| بستر کشت [1] |
| تراکم روزنهای [1] |
| تریستزا [1] |
| تعرق [1] |
| تنش آب [1] |
| تنش شوری [2] |
| تنظیم اسمزی [1] |
| تنوع ژنتیکی [1] |
| دراسنا [1] |
| درصد روغن [1] |
| رشد مجدد [1] |
| زمان برداشت [1] |



