نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخیری, عزیزالهfa_IR
dc.contributor.authorخلیقی, احمدfa_IR
dc.contributor.authorمستوفی, یونسfa_IR
dc.contributor.authorنادری, روح‌انگیزfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T21:56:36Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T21:56:37Z
dc.date.available1399-08-01T21:56:36Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T21:56:37Z
dc.date.issued2011-08-23en_US
dc.date.issued1390-06-01fa_IR
dc.date.submitted2016-08-15en_US
dc.date.submitted1395-05-25fa_IR
dc.identifier.citationخیری, عزیزاله, خلیقی, احمد, مستوفی, یونس, نادری, روح‌انگیز. (1390). تأثیر غلظت های مختلف جیبرلین و 6- بنزیل آدنین روی خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم پُرپَر. به زراعی کشاورزی, 13(1), 9-20.fa_IR
dc.identifier.issn8337-2008
dc.identifier.issn2345-6957
dc.identifier.urihttps://jci.ut.ac.ir/article_23992.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/464944
dc.description.abstract<strong>گل مریم یکی از مهمترین گل های شاخه بریده در ایران و جهان است و در طول سال به دلیل داشتن گل های زیبا و خوشبو استفاده فراوانی در گل آرایی دارد. این تحقیق بر روی گل مریم رقم پرپر با هدف تولید گل هایی با کیفیت بالا به صورت آزمایش فاکتوریل چهار × چهار بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در گلخانه گروه باغبانی پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران واقع در شهرستان پاکدشت در سال 1385 انجام شد. اسانس گل ها با استفاده از حلال هگزان استخراج شد. جیبرلیک اسید و بنزیل آدنین هر کدام با چهار سطح غلظت بر روی پیازها استفاده شد. نتایج حاصل از آزمایش اختلاف معنی داری را بین تیمارها روی شاخص های اندازه گیری شده نشان داد. جیبرلین در غلظت های 500 پی پی ام موجب افزایش طول ساقه گل دهنده، طول خوشه گل آذین و نیز موجب تسریع ظهور ساقه گل دهنده گردید. بنزیل آدنین در غلظت های 500 پی پی ام باعث افزایش ماندگاری، افزایش قطر ساقه گل دهنده، زیاد شدن تعداد گلچه ها و نیز سبب تسریع گل دهی شد. هر دو تنظیم کننده رشد میزان تولید اتیلن را کاهش، اما میزان جذب آب و قطر دومین گلچه را افزایش دادند. کاربرد هر دو تنظیم کننده رشد موجب کاهش میزان تولید اسانس گل ها شد، هر چند در غلظت 1000 پی پی ام بنزیل آدنین مقدار اسانس گل ها بیشتر از آن در سایر غلظت ها بود.</strong>fa_IR
dc.format.extent1485
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofبه زراعی کشاورزیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Crops Improvementen_US
dc.subjectاسانسfa_IR
dc.subjectبنزیل آدنینfa_IR
dc.subjectجیبرلیک اسیدfa_IR
dc.subjectکیفیتfa_IR
dc.subjectگل مریم رقم پرپرfa_IR
dc.titleتأثیر غلظت های مختلف جیبرلین و 6- بنزیل آدنین روی خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم پُرپَرfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشجوی دکترای گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرجfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرجfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرجfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرجfa_IR
dc.citation.volume13
dc.citation.issue1
dc.citation.spage9
dc.citation.epage20


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد