مرور دوره 18, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 16 از 16
- 
اثر آسکوربات کلسیم و تیمار دمایی بر افزایش عمر قفسه ای قارچ تکمه ای (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)به منظور حفظ کیفیت قارچ تکمهای در دوره انبارمانی، تحقیقی به صورت آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی اجرا گردید. در این مطالعه، اثر آسکوربات کلسیم در 3 سطح (0، 4/0 و 8/0 درصد) و تیمار آب گرم (45 درجه سانتیگراد) ...
 
- 
اثر تاریخ کاشت بر عملکرد، اجزای عملکرد، میزان مواد مؤثره و کنترل علفهای هرز در کشت مخلوط زنیان و اسفرزه (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)این مطالعه با هدف بررسی اثرات کشت مخلوط افزایشی زنیان و اسفرزه و تاریخ کاشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و میزان اسانس زنیان، درصد موسیلاژ در اسفرزه و کنترل علفهای هرز به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل ...
 
- 
اثر تنش آبی بر ویژگیهای فیزیولوژیکی برگ و مقاومت به خشکی ژنوتیپهای مختلف پنبه (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)آزمایشی به صورت کرتهای خرد شده در قالب بلوک کامل تصادفی در 3 تکرار در گلخانه و مزرعه در ایستگاه تحقیقات کشاورزی گرمسار، در سال زراعی 93-92 انجام شد. کرتهای اصلی به تنش و کرتهای فرعی به ژنوتیپهای پنبه اختصاص ...
 
- 
ارزیابی برخی خصوصیات شیمیایی و کیفی گیاه دارویی همیشهبهار تحت تأثیر بسترهای مختلف کشت (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)بهمنظور بررسی اثر بسترهای مختلف کشت بر خصوصیات شیمیایی و کیفی گیاه همیشهبهار، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 8 تیمار و 3 تکرار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، در سال زراعی 1393 اجرا گردید. ...
 
- 
ارزیابی عصارهگیرهای شیمیایی در تعیین پتاسیم قابل استفاده پسته در خاکهای آهکی رفسنجان (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)پتاسیم یکی از عناصر پرمصرف ضروری برای رشد گیاهان میباشد که نه تنها از نظر مقدار بلکه از لحاظ فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی نیز از مهمترین کاتیونها در گیاهان محسوب میشود. لذا آگاهی از وضعیت پتاسیم خاکها در استفاده ...
 
- 
ارزیابی عملکرد دانه، نسبت برابری زمین و ترکیب اسیدهای چرب روغن بادامزمینی در کشت مخلوط با ذرت تحت تأثیر سطوح مختلف نیتروژن (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)بهمنظور ارزیابی عملکرد دانه و اسیدهای چرب روغن بادامزمینی تحت تأثیر کشت مخلوط با ذرت و مقادیر مختلف نیتروژن، آزمایشی بهصورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در 3 تکرار در رشت، در سال زراعی 94-1393 ...
 
- 
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتیاکسیدانی میوه ژنوتیپهای مختلف کُنار هندی استان هرمزگان (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)در این پژوهش، خصوصیات پومولوژی و ترکیبات آنتیاکسیدانی میوه 13 ژنوتیپ کُنار هندی جمعآوری شده از استان هرمزگان بررسی شد. میوههای کُنار در مرحله بلوغ تجاری برداشت شدند و ویژگیهای کمی و کیفی آنها مورد ارزیابی قرار ...
 
- 
بررسی عملکرد قابل فروش غده سیب زمینی در شرایط کاربرد علف کش اگزادیارژیل در مراحل مختلف رشدی سیب زمینی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)بهمنظور بررسی دزهای کاهش یافته علفکش اگزادیارژیل (تاپ استار) به صورت پسرویشی بر عملکرد قابل فروش سیبزمینی، آزمایشی مزرعهای به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار و با استفاده از رقم آگریا ...
 
- 
بررسی وضعیت موجود باغهای سیب و تناسب آن با تولید ارگانیک در شهرستان ارومیه (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)این تحقیق با هدف شناخت وضعیت موجود باغهای سیب و تناسب آنها با مؤلفههای تولید ارگانیک، در 11 حوزه سیبکاری شهرستان ارومیه، طی سالهای 90-1388 انجام شد. روش تحقیق از نوع توصیفی - تحلیلی بوده و آمار و اطلاعات موردنیاز ...
 
- 
تأثیر آبیاری تکمیلی در مرحله رشد زایشی بر عملکرد دانه، روغن و کارآیی انرژی سیستم تولید کلزا در شرایط دیم (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)تأثیر آبیاری تکمیلی در مرحله رشد زایشی بر عملکرد دانه، میزان روغن دانه و عملکرد روغن و کارآیی انرژی کلزا رقم اوکاپی در شرایط دیم، در شهرستان سلسله در سال زراعی 94-1393 بررسی شد. آزمایش با 3 تیمار (تیمار اول: بدون ...
 
- 
تأثیر تیمار آب گرم و بستهبندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)باتوجه به عمر ماندگاری کوتاه میوه شلیل و اهمیت فیزیولوژی پسازبرداشت آن، پژوهشی به منظور مطالعه اثر کاربرد بستهبندی نانو به همراه تیمار آب گرم بر حفظ خواص کیفی و افزایش عمر انبارمانی میوه شلیل رقم سانگلو، در سال ...
 
- 
تأثیر روشهای مختلف خاکورزی بر ویژگیهای رویشی و عملکرد چند رقم نخود پاییزه (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)روشهای خاکورزی مرسوم اثرات زیانباری بر ساختمان خاک دارند. این آزمایش با هدف بررسی تأثیر روشهای مختلف خاکورزی بر عملکرد ارقام پاییزه نخود به صورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در 4 تکرار، در مزرعه ...
 
- 
تأثیر نحوه کاربرد و غلظتهای مختلف هیومیک اسید بر عملکرد و میزان جذب عناصر معدنی گل رز مینیاتور رقم هفت رنگ (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)این پژوهش بهمنظور بررسی اثرات کاربرد خاکی و محلولپاشی هیومیک اسید بر ویژگیهای رشدی، گلدهی و جذب عناصر گل رز مینیاتور رقم هفت رنگ در قالب طرح کاملاً تصادفی با دو فاکتور هیومیک اسید در 4 غلظت (صفر، 500، 1000 و ...
 
- 
تأثیر کاربرد درازمدت کمپوست زباله شهری بر غلظت عناصر پرمصرف در خاک و گیاه برنج (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)به منظور بررسی تأثیر کاربرد درازمدت کمپوست زباله شهری و کود شیمیایی بر غلظت عناصر پرمصرف در خاک و گیاه برنج، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در 3 تکرار و 14 تیمار کودی، در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی ...
 
- 
عملکرد دانه و کارآیی انرژی سیستم تولید جو در شرایط دیم در واکنش به آبیاری تکمیلی در مرحله گلدهی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)کارآیی انرژی، یک شاخص مهم در ارزیابی پایداری سیستمهای تولید محصولات کشاورزی است. بنابراین، تأثیر آبیاری تکمیلی بر عملکرد دانه و کارآیی انرژی در سیستم تولید دیم جو مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش با 2 تیمار (اعمال ...
 
- 
مدلسازی جوانهزنی بذر بادرنجبویه تحت تأثیر دما و پتانسیل آب: مدل هیدروترمال تایم (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-02-19)این آزمایش به منظور بررسی واکنش سرعت جوانهزنی بذر بادرنجبویه (.Melissa officinalis L) نسبت به دما و پتانسیل آب صورت گرفت. بذرها در دماهای 20، 23، 25، 27، 30 و 32 درجه سانتیگراد و پتانسیلهای خشکی صفر، ...
 



