| dc.contributor.author | آقامحمدی, مهرداد | fa_IR | 
| dc.contributor.author | محمدی الیاسی, قنبر | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-08-01T21:30:16Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-10-22T21:30:17Z |  | 
| dc.date.available | 1399-08-01T21:30:16Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-10-22T21:30:17Z |  | 
| dc.date.issued | 2019-11-22 | en_US | 
| dc.date.issued | 1398-09-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2019-08-26 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1398-06-04 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | آقامحمدی, مهرداد, محمدی الیاسی, قنبر. (1398). چرایی پای بندی بعضی کارافرینان به اخلاق کسب و کار -گزارش پژوهشی مبتنی بر نظریه داده بنیاد کلاسیک (گلیزری). فصلنامه علمی پژوهشی توسعه کارآفرینی, 12(3), 381-400. doi: 10.22059/jed.2019.287618.653101 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-2266 |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/jed.2019.287618.653101 |  | 
| dc.identifier.uri | https://jed.ut.ac.ir/article_74197.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/463610 |  | 
| dc.description.abstract | امروزه افکار عمومی و محققان کشورمان، تخطیِ برخی از فعالان کسبوکار از اصول اخلاقی را واقعیتی انکارناپذیر میدانند. درعینحال، میتوان کارآفرینان موفقی را در صنعت غذا یافت که  پایبندی آنان به اخلاق کسبوکار، زبانزد خبرگان کسبوکار است. نظر به ضرورت درک عمیق از ساختار تجربه زیسته این افراد، پژوهش کاربردی و کیفی حاضر با راهبرد نظریه  دادهبنیاد تلاش دارد به دلایل التزام آنان به اخلاق کسبوکار وقوف یابد. مؤلفان تلاش کردند تجربیات اخلاقی کسبوکاری مشارکتکنندگان را طی مصاحبههای عمیق بررسی و دلایل  پایبندی آنان به اخلاق کسبوکار را احصاء کنند. جامعه پژوهشی منتخب، "کارآفرینان موفق صنایع غذایی" ایرانی بودند که واجد ویژگیهای شهرت به اخلاقمداری در کسبوکار، مالکیت کسبوکار تثبیت شده و  داشتن برند و نوآوری مکرر در محصول بودند. نمونههای نهایی نیز به روش نمونهگیری هدفمند انتخاب شدند و دادههای میدانی طی ده مصاحبه واقعمحور جمعآوری شد. تحلیل دادهها، با پیروی از نظریه  دادهبنیاد کلاسیک انجام شد. نتایج پژوهش حاکی از آن است که کارآفرینان مذکور تلقی دو گانهای از اخلاق کسبوکار دارند. دغدغه آنان در کسبوکار، کسب فایده (سود و برکت) است که از طریق موازنه منافع کارآفرین و ذینفعان برطرف میشود. دلیل  پایبندیشان نیز  فایدهمندی اخلاق است؛ یعنی التزام به اخلاق  کسبوکار معطوف به فواید مادی و معنوی است که از اخلاق نصیبشان   میشود. | fa_IR | 
| dc.format.extent | 405 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشکده کارآفرینی | fa_IR | 
| dc.publisher | Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran | en_US | 
| dc.relation.ispartof | فصلنامه علمی پژوهشی توسعه کارآفرینی | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Journal of  Entrepreneurship Development | en_US | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/jed.2019.287618.653101 |  | 
| dc.subject | پای بندی به اخلاق کسبوکار | fa_IR | 
| dc.subject | کارآفرینان موفق | fa_IR | 
| dc.subject | نظریه داده بنیاد کلاسیک | fa_IR | 
| dc.title | چرایی پای بندی بعضی کارافرینان به اخلاق کسب و کار -گزارش پژوهشی مبتنی بر نظریه داده بنیاد کلاسیک (گلیزری) | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقالات پژوهشی- کیفی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه تهران، استادیار | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 12 |  | 
| dc.citation.issue | 3 |  | 
| dc.citation.spage | 381 |  | 
| dc.citation.epage | 400 |  |