اولویتبندی عوامل مؤثر بر بازاریابی و فروش محصول جدید در کسبوکارهای کوچک و متوسط حوزة زیست- فناوری غذایی
(ندگان)پدیدآور
کنعانی, آمنهنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی - کمی
زبان مدرک
فارسیچکیده
نیازها و خواستههای مشتریان در بازار محصولات غذایی بهشدت درحال تغییر است. درنتیجه، اقدامات مناسب در زمینة بازاریابی و فروش، نقش مهمی در شناسایی این نیازها و موفقیت محصولات جدید غذایی در مرحلة پرتاپ و راهاندازی محصول به بازار دارند. این تحقیق، به اولویتبندی عوامل مؤثر بر مرحلة بازاریابی و فروش فرایند توسعة محصول جدید در کسبوکارهای کوچک و متوسط فعال در حوزة زیست- فناوری غذایی میپردازد. روش تحقیق آمیخته- اکتشافی است. در بخش کیفی، مصاحبه با ده نفر از خبرگان از جمله مدیران و استادان دانشگاهی در حوزة توسعة محصول جدید و زیست- فناوری غذایی صورت گرفت و در بخش کمی با استفاده از نتایج کیفی، پرسشنامهای تهیه و میان 80 نفر از خبرگان توزیع شد که 64 پرسشنامه عودت داده شد و از طریق نرمافزار SPSS20 تحلیل انجام گرفت. نتایج پژوهش مبین تأیید چهار عامل آمیختۀ بازاریابی (قیمت، محصول، توزیع و ترفیع) در بعد بازاریابی و فروش فرایند توسعة محصول جدید است. نتایج آزمون نشان داد بهترتیب قیمت، محصول، ترفیع و توزیع دارای اهمیت هستند.
کلید واژگان
بازاریابی و فروشتوسعة محصول جدید
زیست- فناوری غذایی
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2015-06-221394-04-01
ناشر
دانشکده کارآفرینیFaculty of Entrepreneurship, University of Tehran




