تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس ATCC11778 در سوپ جو تجارتی
(ندگان)پدیدآور
اسکندانی, مجید علیپورمیثاقی, علیبستی, افشین آخوندزادهصالحی, تقی زهراییبکایی, سعیدنوری, نگیننوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
چکیده
توجه و علاقه فزاینده به جایگزینی نگهدارندههای شیمایی باانواع طبیعی منجر به انجام مطالعات زیادی بر روی اسانسها وعصارههای گیاهی شده است. در این مطالعه اثر غلظتهای مختلف اسانس آویشن شیرازی شامل (صفر، 005/0، 015/0، 03/0 درصد) روی باکتری باسیلوس سرئوس ATCC11778 در سوپ جو تجارتی در چهار دمای نگهداری 8 و10 و15 و 25 درجه سانتیگراد به مدت 21 روز مورد مطالعه قرار گرفته است. آنالیز یافتهها از طریق آزمون دو طرفه ANOVA نشان داد که تاثیر غلظتهای مختلف اسانس بر میزان رشد باکتری از نظر آماری معنیدار (01/0p
کلید واژگان
اسانس آویشن شیرازیباسیلوس سرئوس
سوپ جو تجارتی.
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2009-03-211388-01-01
ناشر
دانشگاه تهراندانشگاه تهران
شاپا
2008-25252251-6190




