بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و درجه نگهداری بر روی میزان رشد E.COLI 0157:H7 در همبرگر با استفاده از سیستم HURDLE TECHNOLOGY
(ندگان)پدیدآور
نوری, نگینرکنی, نوردهرآخوند زاده, افشینمیثاقی, علیعلیپور اسکندانی, مجیدتوریان, فهیمهنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
In This study, the effect of different concentrations of Zataria multiflora Boiss. essential oil (0.00, 0.005,0.015,0.03%), temperatures (8&25° C) and storage time (up to 21 days) was evaluated in a food model system (Humburger). The correlation coefficient of different concentrations of zataria multiflora Boiss.essential oil with logarithm of the numbers of E.coli 0157:H7 was (-0.528 ). It was found that effect of different concentrations of essential oil on growth rate of E.coli 0157:H7 was statistically significant (p
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2008-09-221387-07-01
ناشر
دانشگاه تهراندانشگاه تهران
سازمان پدید آورنده
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی،دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهرانگروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی،دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی،دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی،دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی،دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی،دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
شاپا
2008-25252251-6190




