دوره 28, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
اثر تغذیه درون تخممرغی نسبتهای مختلف ال- آرژنین به ال- لیزین بر شاخصهای ریختشناسی روده کوچک و اندامهای سیستم ایمنی در جوجههای گوشتی یک روزه (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-08-23)زمینه مطالعاتی: تغذیه درون تخممرغی به جنین کمک میکند تا بر محدودیتهای تغذیهای تخم غلبه کند و اثر محرک بر رشد و توسعه روده کوچک و سیستم ایمنی دارد. پژوهشهای پیشین اثرهای مثبت تغذیه خوراکی آرژنین و لیزین ...
 
- 
استفاده از تکنیک تولید گاز جهت تعیین ارزش تغذیهای و پیش بینی تخمیری کنجاله ذرت و مقایسه آن با برخی واریتههای غلات (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-08-23)زمینه مطالعاتی: کنجاله ذرت (Corn Meal) یکی از محصولات جانبی فرآوری ذرت میباشد که به عنوان خوراک نسبتا جدیدی مطرح شده است. بر این اساس نیاز به پژوهشهای بیشتری در مورد ارزش تغذیهای آن ...
 
- 
مطالعه ساختار و لایهبندی جمعیتی و ارتباط ژنومی هاپلوتیپی صفات کیفی پشم در گوسفندان نژاد زندی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-08-23)زمینه مطالعاتی: شناسایی ژنهای بزرگ اثر، مؤثر بر صفات مهم اقتصادی یکی از مهمترین اهداف اصلاح نژادی در پرورش گوسفند است. هدف: این تحقیق به منظور بررسی ساختار و لایهبندی جمعیتی و شناسایی ...
 
- 
اثر برگ گیاه مورد و اسانس آن بر خصوصیات تخمیر و قابلیت هضم در گوسفند عربی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-08-23)زمینه مطالعاتی: متابولیتهای ثانویه برگ مورد، توانایی تعدیل تخمیر شکمبهای و بهبود مصرف مواد مغذی در دام را دارند. هدف: هدف از این آزمایش بررسی اثر تغذیه برگ گیاه مورد بر خصوصیات تولید گاز ...
 
- 
استراتژیهای تعیین ژنوتیپ انتخابی گاوهای ماده در برنامههای انتخاب ژنومی با شبیهسازی جمعیت گاو شیری (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-08-23)زمینه مطالعاتی: افزودن اطلاعات ژنوتیپی و فنوتیپی گاوهای ماده به جمعیت مرجع، راهبردی سودمند در افزایش میزان صحت و کاهش اریب برآورد ارزش اصلاحی ژنومی ارزیابی شده است. هدف: مطالعه حاضر تأثیر ...
 
- 
تجزیه و تحلیل ژنتیکی تولید شیر با دو مدل تابعیت ثابت و تصادفی در گوسفند کردی شیروان (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-08-23)زمینه مطالعاتی: زندهمانی بره و به دنبال آن افزایش وزن تولد تا زمان از شیرگیری تحت تأثیر تولید شیر میش میباشد. تعیین مقدار تولید شیر میشها اطلاعاتی را در مورد بهبود مدیریت مناسب و استراتژیهای تغذیهای ...
 
- 
اثرات افزودن سطوح مختلف اسید چرب لینولئیک کنژوگه (CLA) در جیره مرغهای تخمگذار در دوره پس از تولکبری بر عملکرد تولید، پاسخ سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای خونی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-08-23)زمینه مطالعاتی: تاثیر مکمل CLA بر عملکرد مرغهای تخمگذار بررسی میگردد. هدف: اثرات سطوح مختلف CLA بر عملکرد تولید تخممرغ، برخی ازفراسنجههای خونی و پاسخ سیستم ایمنی مرغهای تخمگذار در ...
 
- 
تأثیر فرآیند پلت بر ترکیب شیمیایی، بخشهای نیتروژندار و خصوصیات تجزیه پذیری کنسانتره تجاری با استفاده از دو روش برون تنی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-08-23)زمینه مطالعاتی: فرآوری غلات میتواند باعث استفاده بهینه از آنها گردد، اتلاف مواد مغذی را کاهش دهد و نیز موجب استفاده دامها از خوراکی متعادلتر گردد که در مدیریت تغذیه حیوان بسیار مهم است. هدف: ...
 
- 
تاثیر فرآوری کنجاله کلزا و کنجاله سویا با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست پسته بر بخشهای مختلف پروتئین خام بر اساس سیستم CNCPS (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-08-23)زمینه مطالعاتی: بهبود ارزش غذایی مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از روشهای فرآوری مناسب و کاربردی نقش مهمی در کاهش هزینههای تولید و بهبود عملکرد تولیدی دامها دارد. هدف: ...
 
- 
ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی و تنوع فنوتیپی زنبورعسل ایرانی در استان زنجان (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-08-23)زمینه مطالعاتی: خصوصیات ظاهری زنبورعسل در شناسایی نژادها و جمعیتها اهمیت داشته و به دلیل همبستگی با صفات تولیدی و رفتاری میتوانند در اصلاح غیرمستقیم این صفات مورد استفاده قرار گیرند. لذا، اولین قدم در ...
 
- 
میزان تجمع فلزات سنگین سرب و کادمیوم در ماهی قزلآلای پرورشی(Oncorhynchus mykiss) ناحیه تالش استان گیلان (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-08-23)زمینه مطالعاتی: فلزات سنگین از آلایندههای محیطزیست محسوب میشوند. آلودگی ماهیان به این آلایندهها و انتقال به انسان میتواند بیماریهای متعددی را برای انسان ایجاد کند. هدف: این تحقیق ...
 
- 
اثر تیمارهای شیمیایی و آنزیمی بر ارزش غذایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم تفاله گوجه فرنگی در شرایط آزمایشگاهی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-08-23)زمینه مطالعاتی: یکی از راههای افزایش ارزش غذایی خوراکهای با کیفیت پایین در دامهای نشخوار کننده استفاده از روشهای فیزیکی و شیمیایی برای عملآوری آنهاست. هدف: اﯾﻦ آزﻣﺎﯾﺶ ﺟﻬﺖ بررسی ارزش ...
 
- 
فرآوری زیستی مغز میوهی بلوط با باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم برای کاهش تانن آن (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-08-23)زمینهی مطالعاتی: مغز میوهی بلوط دارای درصد بالایی نشاسته است که میتواند بهعنوان یک منبع انرژی در جیرهی جانوران پرورشی بهکار رود، ولی دارای درصد بالای تانن است که میتواند پیامدهای زیانباری برای ...
 



