مرور دوره 23, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 12 از 12
- 
تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد و دمای بدن جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-08-23)
 
- 
اثر محافظت روغن¬ماهی بر متابولیسم شکمبه¬ای اسیدهای چرب، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه¬های شکمبه¬ای در محیط برون¬تنی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-08-23)
 
- 
تاثیر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلیکول بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم علوفه و سیلاژ گلرنگ (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-08-23)
 
- 
بررسی اثر فصل تولید بر وقوع اختلال متابولیکی کاهش چربی شیر گاوهای هلشتاین ایران با کمک تحلیل لجستیک (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-08-23)
 
- 
بررسی امکان بکار گیری تابع وود (گامای ناقص) در مدل تابعیت تصادفی به منظور برازش رکوردهای روزآزمون تولید شیر (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-08-23)
 
- 
تأثیر افزودن موننسین و ویتامین E روی خصوصیات تجزیه پذیری شکمبه¬ای پنبه دانه کامل با استفاده از روش کیسه¬های نایلونی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-08-23)
 
- 
اثر وزن کشتار بر صفات کمّی و کیفی لاشه در برههای نر پروار شدهی نژادهای قزل و مهربان (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-08-23)
 
- 
اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیبات شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تجزیه پذیری سرشاخه خرما (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-08-23)در این تحقیق ترکیبات شیمیایی سرشاخه خرمای عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا به روش تجزیه تقریبی انجام شد و تجزیه پذیری ماده خشک، پروتئین خام و الیاف نامحلول در شوینده خنثی به روش کیسه های نایلونی مورد مطالعه قرار ...
 
- 
ارزیابی رفتارهای درپوش برداری و تخلیه¬ی لاروهای آلوده و همبستگی آن¬ها با تولید عسل،جمعیت ورفتار دفاعی کلنی¬های زنبورعسل ایرانی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-08-23)
 
- 
مطالعه رفتار چراگری زنبورهای کارگر و جمعآوری گرده در کلنیهای با تولید عسل بالا و تولید عسل پایین زنبورعسل ایرانی ((Apis mellifera meda (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-08-23)
 
- 
اثر تغذیه علوفه خارشتر به میش های شیری بر تولید شیر و عملکرد بره ها (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-08-23)
 
- 
اثرات منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی و مقادیر pH محتویات روده کوچک و سکوم جوجه های گوشتی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-08-23)
 



