اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیبات شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تجزیه پذیری سرشاخه خرما
(ندگان)پدیدآور
پدیدآور نامشخصنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق ترکیبات شیمیایی سرشاخه خرمای عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا به روش تجزیه تقریبی انجام شد و تجزیه پذیری ماده خشک، پروتئین خام و الیاف نامحلول در شوینده خنثی به روش کیسه های نایلونی مورد مطالعه قرار گرفت. داده های بدست آمده در قالب طرح کاملاً تصادفی تجزیه و تحلیل آماری شدند. مقادیر ماده خشک، ماده آلی، پروتئین خام، الیاف نامحلول در شوینده خنثی، الیاف نامحلول در شوینده اسیدی و خاکستر خام برای سرشاخه خرمای عمل آوری نشده به ترتیب 94، 62/89، 1/5، 98/78، 23/77 و 08/10 درصد و برای عمل آوری شده 16/92، 76/88، 10، 45/77، 80/75 و 23/11 درصد بود. درصد پروتئین خام سرشاخه خرما پس از عمل آوری افزایش یافت (05/0P
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2013-08-231392-06-01
ناشر
دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz
شاپا
2008-51252676-5705




