• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات تولیدات دامی
    • دوره 4, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات تولیدات دامی
    • دوره 4, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز

    (ندگان)پدیدآور
    رجائی راد, عباساحمدی, فرهادضمیری, محمد جوادساری, محسن
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف این پژوهش بررسی اثر جایگزینی پروتین پَر ماکیان هیدرولیز شده در هیدروکسید کلسیم با کنجاله سویا در جیره نشخوارکنندگان با روش تولید گاز بود. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: جیره 1 یا جیره کنترل (70 درصد کنسانتره و 30 درصد یونجه)، در جیره 2، پَر فرآوری نشده جایگزین کنجاله سویا شد و در جیره‏های 3، 4 و 5 پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم (در دمای 100 درجه سانتی­گراد و دور همزن 1400 بار در دقیقه) به­ترتیب به مدت 100 (تیمار 3) ، 200 (تیمار4 ) و 300 دقیقه (تیمار5 ) جایگزین کامل کنجاله سویا شد. نتایج نشان داد که با افزایش زمان فرآوری از 100 به 300 دقیقه، درجه محلول شدن پَر از 8/50 به 7/90 درصد افزایش یافت. جیره­های دارای پَر هیدرولیز شده در هر سه زمان، گوارش‏پذیری شکمبه­ای بیشتری (2/72، 0/79 و 3/69 درصد) در مقایسه با جیره دارای پَر فرآوری نشده (2/55 درصد) داشتند، ولی این افزایش گوارش‏پذیری با زمان فرآوری رابطه مستقیم نداشت. تفاوت معنی‏داری در غلظت نیتروژن آمونیاکی بین تیمار کنترل (mg/100 mL 82/7) و تیمار دارای پَر فرآوری شده در 200 (mg/100 mL 64/7) دقیقه مشاهده نشد، ولی تیمار دارای پَر فرآوری نشده کاهش معنی‏داری (mg/100 mL 17/4) نسبت به تیمار کنترل نشان داد (05/0P
    کلید واژگان
    پَر هیدرولیز شده
    تولید گاز
    کنجاله سویا
    نشخوارکننده
    هیدروکسید کلسیم

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2015-11-22
    1394-09-01
    ناشر
    دانشگاه گیلان
    University of Guilan
    سازمان پدید آورنده
    دانش آموخته گروه علوم دامی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین، ملاثانی، خوزستان و دانشجوی دکتری تغذیه دام، دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
    دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام، بخش علوم دامی،دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
    استاد بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
    استادیار گروه علوم دامی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین، ملاثانی، خوزستان

    شاپا
    2252-0872
    2538-6107
    URI
    https://ar.guilan.ac.ir/article_1410.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/419961

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب