| dc.contributor.author | رجائی راد, عباس | fa_IR |
| dc.contributor.author | احمدی, فرهاد | fa_IR |
| dc.contributor.author | ضمیری, محمد جواد | fa_IR |
| dc.contributor.author | ساری, محسن | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T12:20:00Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T12:20:00Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T12:20:00Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T12:20:00Z | |
| dc.date.issued | 2015-11-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1394-09-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-12-13 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-09-22 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | رجائی راد, عباس, احمدی, فرهاد, ضمیری, محمد جواد, ساری, محسن. (1394). ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز. تحقیقات تولیدات دامی, 4(3), 13-24. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2252-0872 | |
| dc.identifier.issn | 2538-6107 | |
| dc.identifier.uri | https://ar.guilan.ac.ir/article_1410.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/419961 | |
| dc.description.abstract | هدف این پژوهش بررسی اثر جایگزینی پروتین پَر ماکیان هیدرولیز شده در هیدروکسید کلسیم با کنجاله سویا در جیره نشخوارکنندگان با روش تولید گاز بود. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: جیره 1 یا جیره کنترل (70 درصد کنسانتره و 30 درصد یونجه)، در جیره 2، پَر فرآوری نشده جایگزین کنجاله سویا شد و در جیرههای 3، 4 و 5 پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم (در دمای 100 درجه سانتیگراد و دور همزن 1400 بار در دقیقه) بهترتیب به مدت 100 (تیمار 3) ، 200 (تیمار4 ) و 300 دقیقه (تیمار5 ) جایگزین کامل کنجاله سویا شد. نتایج نشان داد که با افزایش زمان فرآوری از 100 به 300 دقیقه، درجه محلول شدن پَر از 8/50 به 7/90 درصد افزایش یافت. جیرههای دارای پَر هیدرولیز شده در هر سه زمان، گوارشپذیری شکمبهای بیشتری (2/72، 0/79 و 3/69 درصد) در مقایسه با جیره دارای پَر فرآوری نشده (2/55 درصد) داشتند، ولی این افزایش گوارشپذیری با زمان فرآوری رابطه مستقیم نداشت. تفاوت معنیداری در غلظت نیتروژن آمونیاکی بین تیمار کنترل (mg/100 mL 82/7) و تیمار دارای پَر فرآوری شده در 200 (mg/100 mL 64/7) دقیقه مشاهده نشد، ولی تیمار دارای پَر فرآوری نشده کاهش معنیداری (mg/100 mL 17/4) نسبت به تیمار کنترل نشان داد (05/0P | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه گیلان | fa_IR |
| dc.publisher | University of Guilan | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات تولیدات دامی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Animal Production Research | en_US |
| dc.subject | پَر هیدرولیز شده | fa_IR |
| dc.subject | تولید گاز | fa_IR |
| dc.subject | کنجاله سویا | fa_IR |
| dc.subject | نشخوارکننده | fa_IR |
| dc.subject | هیدروکسید کلسیم | fa_IR |
| dc.title | ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانش آموخته گروه علوم دامی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین، ملاثانی، خوزستان و دانشجوی دکتری تغذیه دام، دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام، بخش علوم دامی،دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز | fa_IR |
| dc.contributor.department | استاد بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم دامی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین، ملاثانی، خوزستان | fa_IR |
| dc.citation.volume | 4 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 13 | |
| dc.citation.epage | 24 | |