مرور دوره 2, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 4 از 4
- 
بررسی تأثیر سین بیوتیک بایومین ایمبو(( Biomin imbo بروی عملکرد تولید مثلی ماهی آنجل(Pterophyllum scalare) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابلIslamic Azad University, Bablol Branch, 2014-08-23)نقش سین بیوتیک ها در فعالیت های تولید مثلی ماهیان بویژه در ماهیان زینتی، مطالعات اندکی انجام شده است. لذا در این آزمایش اثر سینبیوتیک بایومین ایمبو تجاری بر روی هماوری، قطر تخمک ، GSI، HSI ماهی آنجل مورد آزمایش قرار گرفت. ...
 
- 
کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال-لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابلIslamic Azad University, Bablol Branch, 2014-08-23)این تحقیق به منظور بررسی اثر اسید آمینه ال-لیزین و میتونین بر شاخصهای رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) انجام شد. بدین منظور ماهی قزلآلا با وزن اولیه 33/6+23/105 گرم به مدت 8 هفته در 5 ...
 
- 
بررسی ساختار ژنتیکی کیلکای معمولی خزری( Clupeonella cultriventris caspia ) حوضه جنوبی دریای مازندران(منطقه گیلان و مازندران) با استفاده از تعیین توالی mt DNA (دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابلIslamic Azad University, Bablol Branch, 2014-08-23)در این مطالعه ساختار ژنتیکی ماهی کیلکای معمولی خزری(Clupeonella cultriventris caspia) در دریای مازندران طی زمستان ۱۳۹۱ و بهار ۱۳۹۲ با استفاده از روش تعیین توالی بررسی گردید . تعداد ۳۰ نمونه ماهی کیلکای معمولی از مناطق صیادی ...
 
- 
اثر غنیسازی دافنی ماگنا با ویتامین C در افزایش رشد و بازماندگی لارو اردک ماهی Esox Lucius)) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابلIslamic Azad University, Bablol Branch, 2014-08-23)استفاده از غذای زنده در بهبود کیفیت در آبزیپروری حائز اهمیت است. وجود ویتامینها در جیره غذایی برای بقا، رشد و تولید مثل طبیعی ماهیان ضروری است. نیازهای مربوط به ویتامینها در جیره تحت تأثیر اندازه، سن، میزان رشد، شرایط ...
 



