• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه گیاه و زیست فناوری ایران
    • دوره 9, 1.2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه گیاه و زیست فناوری ایران
    • دوره 9, 1.2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مقایسه کاربرد اسیدسالیسیلیک و اسیدآسکوربیک بر برخی صفات و طول عمر پس از برداشت گل‌های شاخه بریده ژربرا(Gerbera Jamesonii cv. sorbet) و رز(Rosa Hybrida cv. Magic red)

    (ندگان)پدیدآور
    دانائی, الهام
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    344.3کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    ژربرا یکی از مهمترین گل‌های عامه پسند تولیدی در دنیا می‌ باشد. گل رز بعنوان ملکه گل‌ها از زمان قدیم مورد توجه انسان بوده است. در حال حاضر گل رز و ژربرا، از محبوب‌ترین گل‌های جهان هستند. صفات مورد پسند گل‌ها در بازارهای جهانی عبارتند از شاخه بلند و محکم با توانایی نگه‌داری استوار گل، اندازه و رنگ مناسب گل با اختصاص به رقم مورد نظر، یکنواختی در مرحله برداشت گل‌ها، عاری بودن گل‌ها از انواع رنگ‌پریدگی، سوختگی، آفات و بیماری‌ها، یکنواختی در اندازه شاخه‌ها. در این مطالعه اثر دو سطح اسیدسالیسیلیک و اسیدآسکوربیک(100 و 200 میلی‌گرم در لیتر) بصورت طرح کاملاً تصادفی روی گل‌های شاخه بریده رز و ژربرا مورد بررسی قرارگرفت. صفاتی مانند وزن تر نسبی، شاخص ثبات غشاء سلول، فعالیت آنزیم سوپراکسیددیسموتاز و طول عمر مورد بررسی قرارگرفتند. نتایج نشان داد که تیمار اسیدسالیسیلیک در سطح 200 میلی‌گرم در لیتر موجب افزایش طول عمر گل‌های شاخه بریده رز و ژربرا با افزایش ثبات غشاء سلول، وزن تر نسبی و فعالیت آنزیم سوپر اکسیددیسموتاز می‌شود.
    کلید واژگان
    اسیدآسکوربیک
    اسیدسالیسیلیک
    ژربرا
    طول عمر

    شماره نشریه
    12
    تاریخ نشر
    2014-08-23
    1393-06-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار
    سازمان پدید آورنده
    علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، گرمسار، ایران

    شاپا
    1735-5028
    URI
    http://biology.journals.iau-garmsar.ac.ir/article_537365.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/413703

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب