نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدانائی, الهامfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:01:17Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:01:17Z
dc.date.available1399-07-09T12:01:17Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:01:17Z
dc.date.issued2014-08-23en_US
dc.date.issued1393-06-01fa_IR
dc.date.submitted2014-04-08en_US
dc.date.submitted1393-01-19fa_IR
dc.identifier.citationدانائی, الهام. (1393). مقایسه کاربرد اسیدسالیسیلیک و اسیدآسکوربیک بر برخی صفات و طول عمر پس از برداشت گل‌های شاخه بریده ژربرا(Gerbera Jamesonii cv. sorbet) و رز(Rosa Hybrida cv. Magic red). فصلنامه گیاه و زیست فناوری ایران, 9(12), 41-48.fa_IR
dc.identifier.issn1735-5028
dc.identifier.urihttp://biology.journals.iau-garmsar.ac.ir/article_537365.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/413703
dc.description.abstractژربرا یکی از مهمترین گل‌های عامه پسند تولیدی در دنیا می‌ باشد. گل رز بعنوان ملکه گل‌ها از زمان قدیم مورد توجه انسان بوده است. در حال حاضر گل رز و ژربرا، از محبوب‌ترین گل‌های جهان هستند. صفات مورد پسند گل‌ها در بازارهای جهانی عبارتند از شاخه بلند و محکم با توانایی نگه‌داری استوار گل، اندازه و رنگ مناسب گل با اختصاص به رقم مورد نظر، یکنواختی در مرحله برداشت گل‌ها، عاری بودن گل‌ها از انواع رنگ‌پریدگی، سوختگی، آفات و بیماری‌ها، یکنواختی در اندازه شاخه‌ها. در این مطالعه اثر دو سطح اسیدسالیسیلیک و اسیدآسکوربیک(100 و 200 میلی‌گرم در لیتر) بصورت طرح کاملاً تصادفی روی گل‌های شاخه بریده رز و ژربرا مورد بررسی قرارگرفت. صفاتی مانند وزن تر نسبی، شاخص ثبات غشاء سلول، فعالیت آنزیم سوپراکسیددیسموتاز و طول عمر مورد بررسی قرارگرفتند. نتایج نشان داد که تیمار اسیدسالیسیلیک در سطح 200 میلی‌گرم در لیتر موجب افزایش طول عمر گل‌های شاخه بریده رز و ژربرا با افزایش ثبات غشاء سلول، وزن تر نسبی و فعالیت آنزیم سوپر اکسیددیسموتاز می‌شود.fa_IR
dc.format.extent344
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسارfa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه گیاه و زیست فناوری ایرانfa_IR
dc.subjectاسیدآسکوربیکfa_IR
dc.subjectاسیدسالیسیلیکfa_IR
dc.subjectژربراfa_IR
dc.subjectطول عمرfa_IR
dc.titleمقایسه کاربرد اسیدسالیسیلیک و اسیدآسکوربیک بر برخی صفات و طول عمر پس از برداشت گل‌های شاخه بریده ژربرا(Gerbera Jamesonii cv. sorbet) و رز(Rosa Hybrida cv. Magic red)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentعلوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، گرمسار، ایرانfa_IR
dc.citation.volume9
dc.citation.issue12
dc.citation.spage41
dc.citation.epage48


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد