| dc.contributor.author | زارعی, عظیم اله | fa_IR |
| dc.contributor.author | فیض, داود | fa_IR |
| dc.contributor.author | اکبرزاده پاشا, مریم | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T11:58:24Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T11:58:24Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T11:58:24Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T11:58:24Z | |
| dc.date.issued | 2018-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1396-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-09-13 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-06-22 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | زارعی, عظیم اله, فیض, داود, اکبرزاده پاشا, مریم. (1396). کاربرد روش تحلیل تم در شناسایی مفهوم چابکی برند. مدیریت برند, 4(4), 79-112. doi: 10.22051/bmr.2019.17201.1386 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2345-3222 | |
| dc.identifier.issn | 2538-1482 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22051/bmr.2019.17201.1386 | |
| dc.identifier.uri | https://bmr.alzahra.ac.ir/article_4147.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/412738 | |
| dc.description.abstract | <em>بیتردید اصلیترین ماموریت برند، ایجاد و حفظ یک تمایز جذاب و پایدار، با توجه به شرایط و امکانات روز میباشد. امروزه با افزایش تعداد برندها و فشردهتر شدن رقابت بین آنها، برندهایی که دانش تطبیق درست و سریع با تغییرات اثرگذار محیطی را نداشته باشند، زودتر از گردونهی ترجیح و انتخاب مصرفکنندگان خارج میشوند. مقاله حاضر، پژوهشی کیفی درباره معنای چابکی در برند است. در فاز نخست، با هدف جمعآوری دادههای کیفی، پس از بررسی گستردهی ادبیات حوزه برندسازی و انواع چابکی، چارچوبی برای طرح پرسشهای مصاحبههای نیمهساختاریافته با خبرگان تدوین گردید. در ادامه، 9</em><em>نفر از کارشناسان دانشگاهی و اجرایی باسابقه در حوزه بازاریابی و برندسازی ایران از طریق روش نمونهگیری هدفمند (گلوله برفی) انتخاب شـدند. مصاحبههای ترانویسیشده، در فاز دوم به کمک نرمافزار انویوو و با روش تحلیل تماتیک استقرایی شش مرحلهای کلارک و براون، کدگذاری گردید. در تحلیل تم استقرایی که بهطور منطقی تمهای از قبل تعریفشدهای وجود ندارد، الگوها در طول تحلیل و با قرار دادن کدهای باز یا تمهای فرعیِ شبیه به هم در یک تم اصلی، آشکار میشوند</em>.<em> بهطور خلاصه، در پژوهش جاری از مجموع 239 کد باز و 24 تم فرعی، 3 تم اصلی محرکها، الزامات، و ویژگیهای سازگاری برند، شناسایی شد و مبنای تعریف مفهوم نوینی به نام چابکی برند قرار گرفت. بر این اساس، چابکی برند یعنی </em><em>سازگاری عملکردی-ارتباطی هوشمندانه، پیوسته، هویتمحور و سریعِ برند در برابر محرکهای معنادار و قابلاعتنا که بهواسطهی پنج قابلیت اساسی انعطاف نسبی، پاسخگویی کارآمد، حسگری هوشمندانه، قدرت پیشبینی و یادگیرندگی برند بهدست میآید</em><em>.</em> | fa_IR |
| dc.format.extent | 319 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه الزهرا | fa_IR |
| dc.publisher | Alzahra University | en_US |
| dc.relation.ispartof | مدیریت برند | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Brand Management | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22051/bmr.2019.17201.1386 | |
| dc.subject | برند | fa_IR |
| dc.subject | تحلیل تماتیک | fa_IR |
| dc.subject | چابکی برند | fa_IR |
| dc.subject | سازگاری | fa_IR |
| dc.subject | محرکهای معنادار | fa_IR |
| dc.title | کاربرد روش تحلیل تم در شناسایی مفهوم چابکی برند | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | عضو هیأت علمی و مدیرگروه مدیریت بازرگانی دانشگاه سمنان،سمنان، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | عضو هیئت علمی و دانشیار گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه سمنان، سمنان، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اداری، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 4 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 79 | |
| dc.citation.epage | 112 | |