استفاده از فنون مناسب برای ظهور آثار پنهان انگشتان
(ندگان)پدیدآور
یوسفوند, ابراهیمصالحی, علیرضاملامیرزایی, پرینوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
پس مانده اثر انگشت مخلوط پیچیده ای از مواد مختلف است و عرق استخراج شده از غدد مترشحه اصلی، روی سطحی که با دستها لمس شود باقی میماند. پودرهای انگشت نگاری، نین ها درن، بخار و کرسیتال ید، نیترات نقره، سیانواکرلات از مواد شیمیایی رایج برای ظهور آثار پنهان انگشتان هستند. این روشهای معمول در کشف آثار پنهان در بسیاری از شراط عادی، بسیار مؤثر و کارامد هستند. آثار پنهان ممکن است بر روی مواد یا سطوح مختلفی مانند: سطوح مرطوب، سطوحی که به خون یا دیگر سیالات بدن آغشته شده باشد، سطوح مومی و چرب، چوبهای نرم وسفت، مصنوعی یا کارخانه ای، سطوح لعاب داده شده، پوست انسان، سطوح دارای زمینه های چند رنگ، جعبه های مقوای و دیگر سطوح غیر جاذب یا خلل و فرج دارن قشب ستهب اشند. استفاده مناسب از روشهای مختلف(روشهای شیمیای، روشهای فیزیکی و روشهای نورافشان) در موقعیتها و مکانها و سطوح متفاوت منجر به کشف آثار پنهان و در نتیجه کشف حقیقت خواهد شد. در این مقاله چگونگی استفاده از روشها و مواد مختلف شیمیای در ظهور آثار پنهان بر روی سطوح مختلف بررسی میشود.
کلید واژگان
آثار پنهان انگشتروشهای شیمیایی انگشت نگاری
روشهای نورافشان انگشت نگاری
روشهای فیزیکی انگشت نگاری
فنون مناسب انگشت نگاری
شماره نشریه
6تاریخ نشر
2009-03-211388-01-01
ناشر
پلیس آگاهی ناجاشاپا
1735-272XRelated items
Showing items related by title, author, creator and subject.
- 
پرورش لارو شیرونومیده (DIPTERA) با استفاده از سطوح مختلف پری بیوتیک و تاثیر آن بر عملکرد رشد تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) انگشت قد امینی ویشکائی, محمد؛ خوش خلق, مجیدرضا؛ فلاحتکار, بهرام؛ پژند, ذبیح الله (دانشگاه هرمزگان, 2025-05-01)استفاده از پریبیوتیکها در آبزیپروری موجب بهبود عملکرد رشد، تقویت سیستم ایمنی، و افزایش مقاومت در برابر بیماریها از طریق تعدیل میکروبیوتای روده میشود. این مطالعه در دو مرحله در ابتدا به منظور بررسی استفاده از پریبیوتیک ...
 
- 
پرورش لارو ماهیان خاویاری تا مرحله انگشت قد در سیستم بیوفلاک قائدی, علیرضا (2024-07-22)پرورش لاروهای ماهی خاویاری در سیستمهای مبتنی بر بیوفلاک بهعنوان یک رویکرد امیدوارکننده و پایدار در آبزیپروری شناخته میشود. تکنولوژی بیوفلاک با بهرهگیری از جامعهای متنوع از میکروارگانیسمها، از جمله باکتریهای ...
 
- 
اثر جایگزینی نسبی کنجاله سویا با کنجاله پنبه دانه و افزودن اسیدهای آلی به جیره غذایی بر شاخصهای رشد، تثبیت فسفر و نیتروژن در عضله ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد حسینی, سید مرتضی؛ کشیری, حبیب اله؛ آقایی مقدم, عباسعلی؛ قره وی, بهروز (دانشگاه گنبد کاووس, 2024-06-01)هدف از اجرای این پروژه بررسی اثر افزودن کنجاله پنبه دانه و مخلوط اسیدهای آلی به جیره غذایی بر شاخصهای رشد، توجیه اقتصادی و تثبیت نیتروژن و فسفر در ماهی قزل آلای رنگین کمان بود. به این منظور ۶ تیمار متشکل از ۶ جیره غذایی ...
 




