• ورود به سامانه
      مشاهده مورد 
      •   صفحهٔ اصلی
      • نشریات فارسی
      • فصلنامه علمی راهور
      • دوره 1396, شماره 20
      • مشاهده مورد
      •   صفحهٔ اصلی
      • نشریات فارسی
      • فصلنامه علمی راهور
      • دوره 1396, شماره 20
      • مشاهده مورد
      JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

      پیش‌بینی وقوع حوادث در سیستم‌های حمل‌ونقل با استفاده از الگوهای هارمونیک، آرچ، پویا و زمانی (مطالعه موردی مصدومان حوادث ترافیکی استان خوزستان)

      (ندگان)پدیدآور
      صفارزاده, محموداله عسگری, حشمتجعفری اسکندری, میثم
      Thumbnail
      دریافت مدرک مشاهده
      FullText
      اندازه فایل: 
      744.2کیلوبایت
      نوع فايل (MIME): 
      PDF
      نوع مدرک
      Text
      زبان مدرک
      فارسی
      نمایش کامل رکورد
      چکیده
      زمینه و هدف: تصادفات جاده‌ای از پدیده‌های مهمی است که به دنبال روند موتوریزه‌شدن جوامع و روند رو به گسترش استفاده از وسایل حمل‌ونقل موتوری مشاهده می‌شود. پدیده‌ای که به دنبال آن، سالانه جان بسیاری از افراد گرفته شده و یا مصدوم می‌شوند؛ از پیامدهای این پدیده، هزینه‌ها و خسارت‌های مختلف مالی و روحی و روانی می‌باشد. روش: در این پژوهش با استفاده از روش‌های پیش‌بینی هارمونیک، الگوی اقتصادسنجی آرچ، معادلات پویای خطی مرتبۀ دوم (2,1) DGMو سری زمانی آریما به پیش‌بینی تعداد مصدومان حوادث ترافیکی استان خوزستان پرداخته شده است. یافته‌ها: یافته‌ها نشان داد که میانگین درصد قدر مطلق خطا برای روش‌های سری زمانی آریما، (2,1)DGM و هارمونیک به ترتیب 5.36، 8.29 و 8.001 می‌باشند؛ همچنین ضریب فزایندۀ لاگرانژ نشان داد که امکان پیش‌بینی با روش آرچ برای تعداد مصدومان تصادفات استان خوزستان وجود ندارد. نتیجه‌گیری: مقادیر پیش‌بینی‌شده نشان داد که تعداد مصدومان ناشی از تصادفات در استان خوزستان در حال کاهش است و این نشان‌دهندۀ اثربخشی اقدامات پلیس راهنمایی و رانندگی در جهت کاهش تصادفات رانندگی در استان خوزستان است که با آموزش و فرهنگ‌سازی بیشتر می‌توان این مقدار را با شیب بیشتری کاهش داد.
      کلید واژگان
      سری زمانی
      هارمونیک
      آرچ
      تصادفات
      اقتصادسنجی

      شماره نشریه
      20
      تاریخ نشر
      2017-03-21
      1396-01-01
      ناشر
      مرکز تحقیقات کاربردی پلیس راهور ناجا
      سازمان پدید آورنده
      دانشیار اقتصاد دانشگاه ایلام

      شاپا
      2322-3529
      URI
      http://talar.jrl.police.ir/article_11665.html
      https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/395570

      مرور

      همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

      حساب من

      ورود به سامانهثبت نام

      تازه ترین ها

      تازه ترین مدارک
      © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
      تماس با ما | ارسال بازخورد
      قدرت یافته توسطسیناوب