مرور دوره 12, شماره 48 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 26
| موضوع | 
|---|
| اسمولیتهای سازگارکننده [1] | 
| اندامهای گیاه [1] | 
| آنتوسیانین [1] | 
| برنج [1] | 
| توزیع فسفر [1] | 
| جذب عناصر غذایی [1] | 
| خاکمصرف [1] | 
| خصوصیات مورفولوژیک [1] | 
| درصد پروتئین [1] | 
| دمای خاک [1] | 
| رطوبت خاک [1] | 
| شاخص پایداری غشاء [1] | 
| علفهای هرز [1] | 
| علفهرز [1] | 
| غلظت عناصر غذایی [1] | 
| فنل کل [1] | 
| مدل سیگموئیدی سه پارامتری [1] | 
| میکوریزا [1] | 
| نانوذرات [1] | 
| هیومیک اسید [1] | 



