دوره 12, شماره 48
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگیهای ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L.)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2018-02-20)بهمنظور بررسی تأثیر برهمکنش میکوریزا و هیومیک اسید بر خصوصیات مورفولوژیک، درصد پروتئین دانه و جذب عناصر غذایی لوبیاقرمز، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. فاکتورهای تحقیق شامل ...
-
بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی علفهرز کاهوی وحشی Lactuca serriola L. (مطالعه موردی مزارع روستای وامنان شهرستان آزاد شهر)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2018-02-20)آزمایشی با هدف تجزیه برخی از ترکیبات اولیه و ثانویه در اندامهای مختلف کاهوی وحشی (Lactuca serriola L.) در مرحله فنولوژیکی رویشی انجام شد. پس از جمعآوری اندامهای هوایی کاهوی وحشی از سطح مزارع ...
-
مدلسازی الگوی سبز شدن گیاهچه سه گونه علفهرز در واکنش به دما و رطوبت خاک در مزرعه
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2018-02-20)مدلهای پیشبینی زمان سبزشدن گیاهچه برای بهینهسازی برنامههای کنترل علفهایهرز بهکارمیروند. این آزمایش با هدف پیشبینی زمان ظهور سه گونه علفهرز تابستانه تاتوره (Datura stramonium)، تاجریزیسیاه (Solanum ...
-
ارزیابی اثر روی و سیلیس به روشهای محلولپاشی نانوذرات و خاکمصرف بر برخی از صفات فیزیولوژیکی گیاه برنج (Oryza sativa L.)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2018-02-20)بهمنظور بررسی اثر روشهای کاربرد روی و سیلیس بر برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه برنج رقم طارم هاشمی، آزمایشی در سال 1395 در شهرستان نور به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با 16 تیمار در سه تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایش شامل ...
-
غلظت، تجمع و تخصیص فسفر در مراحل ساقهرفتن و گردهافشانی در تعدادی از گونههای زراعی و هرز خانواده گندمیان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2018-02-20)اطلاعات مربوط به تغییرات غلظت، تجمع و تخصیص فسفر در گونههای مختلف گیاهی در راستای بهبود کارآیی جذب و استفاده از عناصر غذایی بهویژه در خاکهای فقیر حائز اهمیت است. از اینرو، به منظور بررسی تغییرات غلظت، تجمع و تخصیص فسفر ...



