• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Food & Health
    • Volume 2, Issue 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Food & Health
    • Volume 2, Issue 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Food-grade nanoemulsions and their fabrication methods to increase shelf life

    (ندگان)پدیدآور
    Nasiri, MinaSharifan, AnoushehAhari, HamedAnvar, Amir AliKakoolaki, Shapour
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    297.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Review Article
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    In recent years, there has been an increasing interest in the utilization of emulsion and food-grade nanoemulsions and their fabrication methods, and methods have evolved in the food industry and other fields. Emulsions, according to droplet diameter and stability, are divided into three important groups of conventional emulsions, nanoemulsions, and microemulsions; therefore, nanoemulsions are a class of emulsions. The small and fine size of the droplet in nanoemulsions (i.e. droplet diameter
    کلید واژگان
    Food-grade Nanoemulsions
    High-energy production methods
    Low-energy production methods

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2019-11-01
    1398-08-10
    ناشر
    Islamic Azad University, Science and Research Branch
    سازمان پدید آورنده
    Department of Food Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
    Department of Food Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
    Department of Food Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
    Department of Hygiene, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
    Department of Aquatic Animal Health, Iranian Fisheries Research Organization, Tehran, Iran

    شاپا
    2645-5560
    URI
    http://fh.srbiau.ac.ir/article_15200.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/377114

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب