| dc.contributor.author | عین افشار, سودابه | fa_IR |
| dc.contributor.author | تاج الدین, بهجت | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:08:22Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:08:22Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T10:08:22Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T10:08:22Z | |
| dc.date.issued | 2005-02-19 | en_US |
| dc.date.issued | 1383-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2005-02-21 | en_US |
| dc.date.submitted | 1383-12-03 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | عین افشار, سودابه, تاج الدین, بهجت. (1383). تعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداری. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی, 5(4), 65-76. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2645-45131 | |
| dc.identifier.issn | 2645-4521 | |
| dc.identifier.uri | https://fooder.areeo.ac.ir/article_100813.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375715 | |
| dc.description.abstract | امروزه سیب زمینی یکی از عمده ترین مواد غذایی مردم را تشکیل میدهد. مصرف سرانة آن در ایران روز به روز در حال افزایش است و از این رو تحقیق روی این مادة غذایی اهمیت ویژهای دارد. در این تحقیق روی سه واریتة عمده در استان خراسان به نامهای دیامانت، آئولا، و دراگا تحقیقی جامع اجرا شد. در قالب یک طرح آماری فاکتوریل، ابتدا از یک منطقة تولید کنندة سیب زمینی در شمال استان خراسان 36 مزرعه انتخاب و هر واریته از 12 مزرعه برداشت شد. آزمونهای میزان پروتئین، مادة خشک، نشاسته، قندهای کاهنده، خاکستر و وزن مخصوص اجرا و نتایج با نرم افزار SPSS 9.0آنالیز شد.نتایج نشان داد که از میان سه واریتةگفته شده در این طرح آئولا، با داشتن بیشترین میزان مادة خشک و نشاسته برای کاربرد در صنایع فرآوری مناسبتر است و از آن برای تهیة انواع چیپس، خلال، فرنچ فرایز و استخراج نشاسته میتوان استفاده کرد. | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی | fa_IR |
| dc.publisher | Agricultural Research,Education and Extension Organization | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات مهندسی صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Agricultural Engineering Research | en_US |
| dc.title | تعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداری | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی | fa_IR |
| dc.contributor.department | عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. | fa_IR |
| dc.citation.volume | 5 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 65 | |
| dc.citation.epage | 76 | |
| nlai.contributor.orcid | 0000-0002-9098-0334 | |