نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعین افشار, سودابهfa_IR
dc.contributor.authorتاج الدین, بهجتfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:08:22Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:08:22Z
dc.date.available1399-07-09T10:08:22Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:08:22Z
dc.date.issued2005-02-19en_US
dc.date.issued1383-12-01fa_IR
dc.date.submitted2005-02-21en_US
dc.date.submitted1383-12-03fa_IR
dc.identifier.citationعین افشار, سودابه, تاج الدین, بهجت. (1383). تعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداری. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی, 5(4), 65-76.fa_IR
dc.identifier.issn2645-45131
dc.identifier.issn2645-4521
dc.identifier.urihttps://fooder.areeo.ac.ir/article_100813.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375715
dc.description.abstractامروزه سیب زمینی یکی از عمده ترین مواد غذایی مردم را تشکیل می­دهد. مصرف سرانة آن در ایران روز به روز در حال افزایش است و از این رو تحقیق روی این مادة غذایی اهمیت ویژه­ای دارد. در این تحقیق روی سه واریتة عمده در استان خراسان به نامهای دیامانت، آئولا، و دراگا تحقیقی جامع اجرا شد. در قالب یک طرح آماری فاکتوریل، ابتدا از یک منطقة تولید کنندة سیب زمینی در شمال استان خراسان 36 مزرعه انتخاب و هر واریته از 12 مزرعه برداشت شد. آزمونهای میزان پروتئین، مادة خشک، نشاسته، قندهای کاهنده، خاکستر و وزن مخصوص اجرا و نتایج با نرم افزار SPSS 9.0آنالیز شد.نتایج نشان داد که از میان سه واریتةگفته شده در این طرح آئولا، با داشتن بیشترین میزان مادة خشک و نشاسته برای کاربرد در صنایع فرآوری مناسب­تر است و از آن برای تهیة انواع چیپس، خلال، فرنچ فرایز و استخراج نشاسته می­توان استفاده کرد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherمؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات مهندسی صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Agricultural Engineering Researchen_US
dc.titleتعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضویfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی.fa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue4
dc.citation.spage65
dc.citation.epage76
nlai.contributor.orcid0000-0002-9098-0334


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد